Elektronik sigara sitesi güvenilir mi?

Bu fiyatlar nedir hocam telegrama girin bulun biraz kanal elden teslim yapan illa bulucaksınız 20k vozolları 400 civarına veriyorlardı 2 hafta önce almıştım 1 kutu. Ne kadar çok alırsan o kadar ucuzdan alırsın.
Ben hiç siteden almadığım için hiç bi siteyi maalesef tavsiye edemem. Ya wp grupları ya telegram grupları yada esfvape den alırım ya bizzat tanıdığım tedarikçilerden alırım yada tanıdığım kişilerin referans olmasıyla başka tedarikçilerden alırım. Sağlam referansı var ise alabilirsin özellikle grup sahipleri vs. Ki zaten bu referansa özel gruplar var güvenilir.
hocam esf onay vermedi bana hala 2 3 hafta oldu hala onaylanmadı üyelik

Bu fiyatlar nedir hocam Telegram'a girin bulun biraz kanal elden teslim yapan illa bulucaksınız 20k Vozol'ları 400 civarına veriyorlardı 2 hafta önce almıştım 1 kutu. Ne kadar çok alırsan o kadar ucuzdan alırsın.
Ben hiç siteden almadığım için hiçbir siteyi maalesef tavsiye edemem. Ya wp grupları ya Telegram grupları ya da esfvapeden alırım ya bizzat tanıdığım tedarikçilerden alırım ya da tanıdığım kişilerin referans olmasıyla başka tedarikçilerden alırım. Sağlam referansı var ise alabilirsin özellikle grup sahipleri vs. ki zaten bu referansa özel gruplar var güvenilir.

Hocam benim esfvape üyeligim kaç gündür onaylanmıyor nickim didedar yardımcı olur musunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı