Elektronik sigaradan tat gelmiyor

Amett

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir tanıdıktan vaporesso Lux'e aldım. Atomizeri farklı orijinalinden coilsiz pamuğu değişen modelli bir atomizer. İlk başta pamuğunu değiştirdim, yeni pamuk koydum, likiti doldurdum. Tekrar çekim yaptım ama sıfır tat. Cidden sıfır tat. Vozol kullanmıştım önce daha iyiydi yani o. Nedeni ne sizce likit mi kötü tel mi? Sıkıntılı telinde fotoğrafını atacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tellerin ömrü dolmuş. İlk once onu değistir erman abiden ak47 veya ua coilsden s1 öneririm. Likit ve pamuk kaliteside çok önemli.

Tellerin ömrü dolmuş. İlk once onu değistir erman abiden AK-47 veya ua coilsden S1 öneririm. Likit ve pamuk kaliteside çok önemli.

Pamuğum kaliteli teli bundan alacağım CloudWire Alien Pro - Ni90 - Dual 0.12 Ohm - 4 Hazır Sarım Tel - A++ Kalite aldığım likitte bu https://buharkeyf1.org/own- tat gelmemsi cihazdan sorunlu değildir değil mi boşuna uğraşmayım ne kadar kötü olursa olsun likitin tat gelmemsi şüphelwndirdi sıgır tat yani.

Hayır isterse cihazın dna çipli bir cihaz olsun moddan tat gelmez tadı veren atomizerdir atomizerini bilmiyorum ama sarımlı olduğu için kötü bir tad gelmez. Likit olarak attığın likitileri hiç denemedim Jvaper önerebilirim MOAB likitini çok severim. Attığın tel klasik Ni90 yani orta kalitede Ama o tel ile pamuğu çok hızlı yakarsın 0.12 direnç iyi bir seviye 70-90 arası wattda içmen gerekir. Dediğim gibi tel olarak hala ak47 veya utku atkuş tellerini öneririm pamuk olarakta orijinal cotton prime her zaman iyidir.

Telin linkini atar mısınız acaba pamuğum anatolia cotton o var pamuk olarak şu an iyi mi sizce yoksa onunda değişmesimi lazım benim tek korkum teli likiti alıp o kadar masraf yapıp tekrar tat alamama korkusu atomizerimin markadı blıtzer GA152 internette aynısını bulmadım fotoğrafını koyim kötü derseniz ilk önce atomizer değiştireyim. IMG_0558.jpeg

Teller internette satılmıyor bizzat üretenden alıcaksınız Erman (Master Of Wire) veya Utku Akkuş (UA COILS) diye aratın zaten çıkar telegramda her türlü googleda bile çıkar. Pamuklarınız da kötü pamuk anatolia hayatımda bile duymadım eski mujilerden veriyorlar büyük ihtimalle. Tavsiyem ya sizin attığınız teli yada benim dediklerimi alıp İYİ bir pamuk alıp iyi bir likit alıp sarım yapmanız. Tekrar diyorum atomizerin tel bacalarında yanık izolatör yok ise atomizer iyi aroma verir.
1691710267122.png

atomizerin blitzen iyi bir atomizer ama sarımı çok zor 4 senedir kullanıyorum ben yine sarmaya üşenirim öyle dertli bir sarımı var yanlış sararsan çok likit akıtır alt hava kanallarından ama onun dışında atomizerin orta seviye. Tavsiyem sana üstten hava kanallı bir atomizer alman ZEUS X ve DEAD RABBİT v3 RTA gibi.
Veya ben uğraşmam diyorsan coilli bir atomizer alabilirsin çok masraflı olur ama.

Teller internette satılmıyor bizzat üretenden alacaksınız erman (Master of wire) veya utku akkuş (ua coıls) diye aratın zaten çıkar Telegram'da her türlü Google'da bile çıkar. Pamuklarınız da kötü pamuk anatolia hayatımda bile duymadım eski mujilerden veriyorlar büyük ihtimalle. Tavsiyem ya sizin attığınız teli ya da benim dediklerimi alıp iyi bir pamuk alıp iyi bir likit alıp sarım yapmanız. Tekrar diyorum atomizerin tel bacalarında yanık izolatör yok ise atomizer iyi aroma verir.
Eki Görüntüle 1898118

Atomizerin blitzen iyi bir atomizer ama sarımı çok zor 4 senedir kullanıyorum ben yine sarmaya üşenirim öyle dertli bir sarımı var yanlış sararsan çok likit akıtır alt hava kanallarından ama onun dışında atomizerin orta seviye. Tavsiyem sana üstten hava kanallı bir atomizer alman zeus X ve Dead rabbit V3 rta gibi.
Veya ben uğraşmam diyorsan coilli bir atomizer alabilirsin çok masraflı olur ama.

Şu an atomizere o kadar para veremem vallahi hocam “atomizerin tel bacalarında yanık izolatör yok ise atomizer iyi aroma verir”hocam buna nereden bakmam lazım acaba size atayım iyi ise pamuk tel falan alayım korkuyorum işe yaramaz diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı