En iyi ANC performansı hangi F/P kulaklıkta var?

DYsaniaa

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS X550VX: GTX 950m - I7 6700HQ - 12GB Ram
Hazır indirimler başlamışken bir kafaüstü ANC kulaklık almayı düşünüyorum. Aklıma takılan modeller:
  • Anker Soundcore Space One
  • Anker Soundcore Life Q30
  • Anker Soundcore Life Q20i/Q21i
  • QCY H3 Pro

Bana göre özellikleri ile birlikte en mantıklı tercih, Space One(bass kalitesi tercihimdir) gibi gelmişti. Ancak Reddit'te kırılma yorumlarına denk geldim ve ANC performansı benim için çok önemli. Sizce hangi model benim için en iyisi olabilir?

Hicbiri. Hepsininde ANC'si vasat. Kulak ici alman lazim ANC kritikse.
Kulakiçi sağlıklı olmadığı için tercih etmiyorum. Ayrıca bilgisayarda kablolu olarakta kullanacağım en azından bu konuda kötünün iyisini tercih edeceğim diyelim.

Ben de bir ara araştırıyordum ama modeller arasında ses kalitesi anlamında uçurumlar yok. Sadece malzeme kaliteleriyle alakalı farklar var diye okuyup vazgeçmiştim Q45 almaktan.

Nasıl yani? Daha da açıklar mısınız?
Normalde kulak içi kulaklığım var günlük olarak kullanıyorum, ancak basınçtan ötürü kulakları bazen doldurduğu olabiliyor. Beni çok rahatsız etmese de ailem kullanmama biraz karşı. Ayrıca, kulak içi kulaklıklarda bassları yeterince iyi hissedemiyorum, bu yüzden kafa üstü kulaklıkları tercih etmek istiyorum. Bilgisayar için de kullanabileceğim kafa üstü kulaklığım yok, o yüzden kısaca bu şekilde açıkladım.

Ben de bir ara araştırıyordum ama modeller arasında ses kalitesi anlamında uçurumlar yok. Sadece malzeme kaliteleriyle alakalı farklar var diye okuyup vazgeçmiştim Q45 almaktan.
Space One plastik olduğu için dayanıklı olmadığına dair yorumlar gördüm ama özellikleri de kullanışlı geldi açıkçası.

ANC aşırı ihtiyaç duyduğum bir şey gibi değil. Sadece nasıl çalıştığını bilmediğim için deneyimlemek istedim. Denemişken iyisi olsun diye düşündüm. O yüzden biraz takıldım bu konuda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı