Hank J Wimbleton
Hectopat
450TL'ye Logitech G402 almayı düşünüyorum. Acaba belli bir tutara indirim yapan siteler var mı? Amazon'da 150ye 50 varmış fakat orada da bu mouse 450TL yerine 670'e satılıyor.
450TL'ye Logitech G402 almayı düşünüyorum. Acaba belli bir tutara indirim yapan siteler var mı? Amazon'da 150ye 50 varmış fakat orada da bu mouse 450TL yerine 670'e satılıyor.
Gaming gecesi ggwp derken?Gaming gecesi ggwp bekleyebilirsiniz.
Gaming gecesi ggwp derken?
Hocam o gecelerde istediğim ürün indirime büyük ihtimal girmez bile. Benim dediğim mesela 300 liraya 50 tl indirim vs.Gaming gecesi ince hesabın cuma günleri düzenlediği kampanyadir ggwp de gencer Gaming'in duzeedigi kampanya gecesidir.
Hocam o gecelerde istediğim ürün indirime büyük ihtimal girmez bile. Benim dediğim mesela 300 liraya 50 TL indirim vs.
Hocam anladık girebilir de ben size onu sormuyorum. Dediğim tarzda kampanya olan site yok mu?Giredebilir.
Hocam anladık girebilir de ben size onu sormuyorum. Dediğim tarzda kampanya olan site yok mu?
E adam ne yapacak komisyon almayarak ürün mü satacak?İşe yarar mı bilmem ama satıcıya direk ulaşarak, e ticaret sitesinin kestiği komisyonun olmadığı fiyatı sorabilirsiniz. Bilmiyorum anlatabildim mi ama![]()
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.