Elektroniksigarakeyfi.com güvenilir mi?

Bu tarz sitelere güven olmaz esigara konusunda. Belki güvenilirdir ama o riske girmeye bile değmez. Telegram grupları veya esigara forumları var oralardan alabilirsin.

Kanka oralarda 2.el satıyolar genelde ve güvenilir değil oralar da bana internetten güvenilir ve ucuz alabileceğim bir elektronik sigara önerebilir misiniz?

Kanka oralarda 2.el satıyolar genelde ve güvenilir değil oralar da bana internetten güvenilir ve ucuz alabileceğim bir elektronik sigara önerebilir misiniz?

Hocam en güveniliri, defalarca alış yaptığım site (forum) esfvape. Özellikle sıfır satılan ürünlerde şikayet asla yaşamazsın. Oradan alabilirsin en iyisi. İlla site olsun onunla uğraşamam diyorsan buharkeyf.

Valla burayı bilmiyorum ama likit bitince değişiyor mu diye uzun süredir hepsini kullanan arkadaşıma sormuştum.
Bigbosslikit i önermişti, o sayfa da seçenekler kısmında ebuhar3 net e yönlendiriyor
Bu iki sayfa likit ve direkt alım konusunda orijinal diye biliyorum

Hocam en güveniliri, defalarca alış yaptığım site (forum) esfvape. Özellikle sıfır satılan ürünlerde şikayet asla yaşamazsın. Oradan alabilirsin en iyisi. İlla site olsun onunla uğraşamam diyorsan buharkeyf.

Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın 2023 Kasım'dan beri bekliyorum hesabım hala onaylanmadı. Acaba davetiye talepleri kısmına benim için yazabilmeniz mümkün müdür? Aynı adı kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı