Elementary-OS OBS ekran kaydı görüntü ve ses bozulması sorunu

Makaleler
8
Daha fazla  
Meslek
Tekno-Lokum
Arkadaşlar, selam.
Daha önceden Windows'da sorunsuz ekran kaydı ve ses kaydı alabiliyorken Linux'a geçince sorun çıkartmaya başladı.
Hangi dağıtımı kullanırsam aynı sorun var. Görüntü bulanık ve ses cızırdıyor. Bu sorunu nasıl çözebilir?
Örnek video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
@afacanc38 @GNU or NOT @The Shorekeeper @Cruslan @cengover_ekin @Huso112 @416274

Hatta görüntü küçüldü ve kayıt kasmaya başladı.

Görüntüye tıklayıp köşelerden genişletin. Ayrıca kendi çözünürlüğünüze uygun olan çözünürlüğü hem "temel (tuval çözünürlük)" hem de "çıkış (boyutlandırılmış) çözünürlük" olarak seçin. Kasma düzelecektir. Ekstra olarak kare hızını da düşürmeyi deneyebilirsiniz.
@okaykaya denedin mi?

Son düzenleme:
Hocam denedim ancak eskisi kadar olmasada yine bulanık. Biraz düzelme oldu ama Windows'da iken 1080p kayıt alabiliyordum şimdi bulanık.

Hocam denedim ancak eskisi kadar olmasa da yine bulanık. Biraz düzelme oldu ama Windows'da iken 1080p kayıt alabiliyordum şimdi bulanık.

Ayarları kendinize göre deneyin. İllaki düzgün olan bir ayar çıkacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…