Quartz110 Femtopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #1 Elementary OS kurdum ve açıkçası çok memnunum. Fakat son zamanlarda mağazada sorun var. Başlıkta belirttiğim sorunun çözümü nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2021
Elementary OS kurdum ve açıkçası çok memnunum. Fakat son zamanlarda mağazada sorun var. Başlıkta belirttiğim sorunun çözümü nedir acaba?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 12 Aralık 2021 #2 Quartz110 dedi: Elementary OS kurdum ve açıkçası çok memnunum. Fakat son zamanlarda mağazada sorun var. Başlıkta belirttiğim sorunun çözümü nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Bir hata veriyor mu? Terminal üzerinden dene bakalım hataları görürüz belki.
Quartz110 dedi: Elementary OS kurdum ve açıkçası çok memnunum. Fakat son zamanlarda mağazada sorun var. Başlıkta belirttiğim sorunun çözümü nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Bir hata veriyor mu? Terminal üzerinden dene bakalım hataları görürüz belki.