Eleştiri kanalı açmak mantıklı mı?

Binlerce mühendis var ama binlerce ev yapılıyor. Ben topu topu 1 eleştiri kanalı takip ediyorum gerisi boş. O da beyaz kurt.

Binlerce mühendis var ama binlerce ev yapılıyor. Ben topu topu 1 eleştiri kanalı takip ediyorum gerisi boş. O da beyaz kurt.

Hocam binlerce mühendis var binlerce ev yapılıyor, binlerce kanal var binlerce video yapılıyor. Bunun içinden çıkamayız, ben kısaca sorayım size seçenek 1 mi seçenek 2 mi seçerdiniz siz olsanız

Hocam binlerce mühendis var binlerce ev yapılıyor, binlerce kanal var binlerce video yapılıyor. Bunun içinden çıkamayız, ben kısaca sorayım size seçenek 1 mi seçenek 2 mi seçerdiniz siz olsanız

İkisi de tutmaz ama. Ben baştan uyarayım ne heveslerle oyun videoları çektim 50 izlendi kaldı.

İkisi de tutmaz ama. Ben baştan uyarayım ne heveslerle oyun videoları çektim 50 izlendi kaldı.

Hocam oyunlarla ilgili belgeseller yaparak 20k aboneye ulaştım zamanında, yine yapabileceğime inanıyorum. Sizin bahsettiğiniz oyun videoları oyun oynama videoları mı oyun hikayeleri gizemleri falan anlatma tarzı mı? Sosyal medya bu kadar gelişmişken "Minecraft bölüm 1" izlenmeyeceğini ben de biliyorum eğer onu diyorsanız.

Kanalımın adı Technopat adımla aynı.

Aslında sert konuşmuyordum sanırım tek yanlışım doğruları söylemekti.

Hocam hep merak ettiğim bir konu var beyaz kurt sadece Enes gibi kanallar ne atsalar 200k - 300k civarı izleniyor eleştiri kanallarının 1000 izlenme başına reklam geliri ne kadar?

Hocam oyun teorileri, film dizi teorileri, kitap teorileri vb. olabilir şahsen ben izlerken zevk alıyorum.

Eskiden yaşanmış gizemler, kazalar üzerine bir kanal da açabilirsiniz, diksiyonunuz, ses tonunuz yeterliyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…