Türkiye'nin en iyi demeniz komik olmuş. Adamın diksiyonu berbat ve en ufak eleştiride hemen kitlesini onu eleştiren kanala saldırıyor ve ağlıyor. Eskiden slime videoları vardı zaten. Adam ne popülerse onu yapma derdinde.
Kısa bir video hazırladım. Arkadaki gameplayin görüntü kalitesini 720p ye almayı unutmuşum ve konuşurken biraz mikrofona üflemişim. Acemilikten ufak hatalar. Birdahaki videolarda düzelteceğim.
Hocam Efe Aydal dinleyebilirsiniz. Podcast çekimi yaparken bir videosu da var. Edit mantığını kaparsınız. En önemlisi de videonuzda dediklerinize dikkat edin.
Kısa bir video hazırladım. Arkadaki gameplayin görüntü kalitesini 720p ye almayı unutmuşum ve konuşurken biraz mikrofona üflemişim. Acemilikten ufak hatalar. Birdahaki videolarda düzelteceğim.
Kısa bir video hazırladım. Arkadaki gameplayin görüntü kalitesini 720P'ye almayı unutmuşum ve konuşurken biraz mikrofona üflemişim. Acemilikten ufak hatalar. Birdahaki videolarda düzelteceğim.