Eleştiri/Podcast Kanalı Açmak

Sadece Enes kanalına göre yapabilirsiniz oda podcast kanalı hem de Türkiye'nin en iyi.
Daha dün çocuk videoları yapan adam bir eleştiri videosu attı ve tuttu. Buradan devam etti ve şuan büyük bir kitlesi var doğru. Ama bu onun Türkiye'nin en iyisi olduğunu göstermiyor. Öncelikle diksiyonu kötü. Diksiyonu kötü olan birinin bu tarz videolar atması yanlış. Kursa gitmeli. Zaten eleştiri de kaldıramıyor direkt böyle videolar çekmemesi lazım. Enis Kirazoğlu gibiler Türkiye'nin en iyisi denilebilir. Enes'in bu haliyle olması imkansız.
Kısa bir video hazırladım. Arkadaki gameplayin görüntü kalitesini 720p ye almayı unutmuşum ve konuşurken biraz mikrofona üflemişim. Acemilikten ufak hatalar. Birdahaki videolarda düzelteceğim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Videoyu hızlandırdınız mı? Yoksa bu normal konuşmanız mı? :D
 
Videoyu izledim, begendim sayilir. Sesin anlasilir, kaba bir konusman yok. Sanirim heyecanindan dolayi hizli konusmussun. Aslinda 5-10 video pratik yaparak yani emek ederek daha duzgun icerikler elde edebilirsin.

Aslinda bu tarz kanal acmak taninmani saglayacaktir, guzel dusunce.
 
Normal konuşmam :D.

Dost Kayaoğlu'nu biliyorsunuzdur. Videolarına ne kadar emek harcadığını da biliyorsunuzdur muhtemelen. Uzun uzun metin hazırlayıp bir de videonun montajına uğraşan birisi. Videolarının iyi olmasının en büyük sebebi de metin hazırlaması. Asla kafanıza geleni söyleyip metin hazırlamadan video çekmeyin. Mutlaka metin hazırlayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı