Ben büyük bir hevesle almıştım, evren olarak distopik, gelecek-geçmiş karışık havası falan ilgimi çekmişti. Ancak maalesef istemeden de olsa silip bırakmak zorunda kaldım. İkinci oyun ise 1'e göre iyice gömülmüş. Gelişme yok falan denilmiş.
Kimisi de bayılmış buna ama; en büyük handikap, görevlerin adam gibi anlatılmıyor ve gösterilmiyor olması. Görevlere giderken dandik gundik tiplemenin bile sizi zart diye indirmesi.
Bunun için "oyun elinizden tutmuyor" denilmiş. kimisinin çok hoşuna gitmiş ama mesela bazı şeyler bariz hatalı. Görev aldığınız adam bir şey istiyor, istediği şeyi göstermiyor haritada, adamı gösteriyor, hatırlamazsanız adama gitmeye çalışıyorsunuz. Bir yerde bir sürü görev geliyor her şey birbirine giriyor falan. Bilmemne yap diyor, oraya yeteri kadar güçlenmeden gidemiyorsunuz, o zaman beni niye en baştan oraya götürüyorsun...
Bu yüzden birkaç görevden sonra sıkılıp sildim oyunu, 2'ye de benzer eleştirileri görünce sildim gitti. Çok tavsiye etmiyorum kısaca.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.