Fallout serisi oynanır mı?

Quagmire

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F A 620M-K 16GB DDR5 RTX4070
Ana odağım güzel hikaye ve eğlendirecek oynanış olması. Bu bakımdan Fallout serisi eski yeni demeden oynanır mı? Başka hikayesi güzel oyun tavsiyeniz varsa beklerim. Bu arada Fallout 3 alabilirim ama indirime girer mi kışın? Beklemek mantıklı mı?

Sony oyunlarının çoğunu zaten oynadım.

Grafik
Ana odağım güzel hikaye ve eğlendirecek oynanış olması. Bu bakımdan Fallout serisi eski yeni demeden oynanır mı? Başka hikayesi güzel oyun tavsiyeniz varsa beklerim. Bu arada Fallout 3 alabilirim ama indirime girer mi kışın? Beklemek mantıklı mı?

Grafik çok problem değil hikaye severim diyorsan tabi oynanır hem de baya keyifli gelir. Fallout 4 favorimdir. Hatta buradan başladım ben diğerlerini niye oynamadım dedim kendime ama 4 kadar sarmadı diğerleri grafikler biraz kötü olunca. Şuan Steamde 250 TL, Epic 200 TL xbox microsoft pc 45 tl indirimde al oyna direkt.

İngilizcen iyiyse... Fallout 1'den New Vegas'a kadar gözün kapalı sadece hikaye için oynayabilirsin, Fallout 4'te ana hikayeyi toparlayabilir veya DLC'lerle beraber çaprazlama yürütebilirsin. Bir yerden sonra biraz daha kolay gelir FO4 diğerlerine göre.

Sana şöyle söyleyeyim, grafik neyim konusunun anlamsızlığını kenara koyarsan, sırf oyundaki süprizleri görmek için oynayabilirsin pek çok kez. Birkaç kere kayıtlarını/savelerini yedekleyip farklı şeyler denemene sebep olacak kadar eğlenceli şeyler var. Hatta o süprizlerin gerçek hayat alıntılarına bakıp izleyip pek çok farklı şeyi yeterince öğrenirsen oldukça eğlenirsin.

Tabi bu arada Fallout 2'yi sansürsüz oynamak istiyorsan "başka" yerlerden bulman gerekli.

Not: Fallout 1'i ve 2'yi bitirmek için zaman sınırın var gerçek hayatta.

İngilizcen iyiyse... Fallout 1'den New Vegas'a kadar gözün kapalı sadece hikaye için oynayabilirsin, Fallout 4'te ana hikayeyi toparlayabilir veya DLC'lerle beraber çaprazlama yürütebilirsin. Bir yerden sonra biraz daha kolay gelir FO4 diğerlerine göre.

Sana şöyle söyleyeyim, grafik neyim konusunun anlamsızlığını kenara koyarsan, sırf oyundaki süprizleri görmek için oynayabilirsin pek çok kez. Birkaç kere kayıtlarını/savelerini yedekleyip farklı şeyler denemene sebep olacak kadar eğlenceli şeyler var. Hatta o süprizlerin gerçek hayat alıntılarına bakıp izleyip pek çok farklı şeyi yeterince öğrenirsen oldukça eğlenirsin.

Tabi bu arada Fallout 2'yi sansürsüz oynamak istiyorsan "başka" yerlerden bulman gerekli.

Not: Fallout 1'i ve 2'yi bitirmek için zaman sınırın var gerçek hayatta.
İlginçmiş :D İngilizcem yeterli düzeyde ancak ilk oyunları oynar mıyım bilmiyorum. Bugün 3 ve 4 ü alacağım sanırım Microsoft storedan.

İlginçmiş :D İngilizcem yeterli düzeyde ancak ilk oyunları oynar mıyım bilmiyorum. Bugün 3 ve 4 ü alacağım sanırım Microsoft storedan.
FO1 ve FO2'deki bazı karakter ve olayların sonuçlarıyla FO3-NV-4'te de karşılaşacaksın. Oyunu günümüz 10 saniyelik reels veya 140 karakterlik durumları gibi düşünmeden oynarsan çok geniş bir evren, birbirini etkileyen hikayelerle tadına vara vara oynarsın.*

Fallout 1 ve 2 4:3 ekran için yapıldılar, 16:9 ve 10 için yamalar/patch'ler bulunuyor.

*Not: Ha tabi benim hayalim F01'den sonuncuya kadar hepsinin baştan birbirine bağlı yapılması ve o zaman 250Gb'lik bir oyun indirmenin mantıklı olabileceği yönünde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı