Elf Bar BC5000 nasıl kullanılır?

MaxDecimus

Hectopat
Daha fazla  
Elf Bar BC5000 almayı düşünüyorum ama nasıl kullanılır pek fazla bilmiyorum. O yüzden sorularımı aşağıya listeliyorum:

1-) Paket açılınca direkt kullanıma hazır mı oluyor?
2-) Ne zaman şarj etmek gerekiyor? Şarjın dolduğu nasıl anlaşılıyor?
3-) Bu modelde likit ya da pamuk yenilenebiliyor mu?
4-) Ürünün tamamen bittiği ve imha edilmeye hazır olduğu nasıl anlaşılır?

1- paket açılınca altındaki çıkartmayı çıkarmazsanız kullanılamaz. Bunun dışında hazır oluyor.
2- ürün ilk geldiğinde %70 civarı şarjı oluyor içinde, ilk birkaç gün şarj etmeye gerek olmaz. Şarj bitmeye yaklaştığında ürünün altındaki ışıktan anlarsınız.
3- bunlar kullan at ürünler. Elbet likit değiştirilebilir fakat eskisi gibi olmaz ve Elf Bar'ların değişimi diğer ürünlere göre çok daha zor olur.
4- ürün tamamen bitmeye yaklaştığında duman ve aroma performansından anlarsınız zaten. Ömrü bitmeye yaklaştığında artık neredeyse normal duman olur, aroma gelmez.
Not: Sigara ve türevleri sağlığa zararlıdır, kullanmayınız.

Bu arada Türkiye'de Elf Bar'ların %90'ı replika "çakma" oluyor. Bir tane BC5000 modeli kullanan arkadaşımın aldıktan 2 saat sonra likiti şarj yerinden aktı. Çok tehlikeli. Daha güvenilir markalara yönelmeniz önerimdir.

1- Ürünün alt kısmında bir kağıt parçası olacak. Onu çıkarman gerek.
2- İçine çektiğinde tat gelmiyor ve alttaki ışık yanıp sönüyorsa şarjı bitmiştir. Doluluğunu dışarıdan anlayamıyorsun ama 20 dk şarj etmen yeterli.
3- Yenileyebilirsin ama tavsiye edilmiyor.
4- Çektiğinde yanık tadı geliyorsa büyük ihtimalle bitmiştir lakin yanık tadı ürünü aldıktan bir kaç gün sonra geliyorsa dikkat et pamuk yanmıştır değiştirmen lazım.

Orijinal olup olmadığını anlayabileceğim bir yol var mı? QR kod vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…