Elf Bar BC5000 nasıl kullanılır?

MaxDecimus

Hectopat
Daha fazla  
Elf Bar BC5000 almayı düşünüyorum ama nasıl kullanılır pek fazla bilmiyorum. O yüzden sorularımı aşağıya listeliyorum:

1-) Paket açılınca direkt kullanıma hazır mı oluyor?
2-) Ne zaman şarj etmek gerekiyor? Şarjın dolduğu nasıl anlaşılıyor?
3-) Bu modelde likit ya da pamuk yenilenebiliyor mu?
4-) Ürünün tamamen bittiği ve imha edilmeye hazır olduğu nasıl anlaşılır?

1- paket açılınca altındaki çıkartmayı çıkarmazsanız kullanılamaz. Bunun dışında hazır oluyor.
2- ürün ilk geldiğinde %70 civarı şarjı oluyor içinde, ilk birkaç gün şarj etmeye gerek olmaz. Şarj bitmeye yaklaştığında ürünün altındaki ışıktan anlarsınız.
3- bunlar kullan at ürünler. Elbet likit değiştirilebilir fakat eskisi gibi olmaz ve Elf Bar'ların değişimi diğer ürünlere göre çok daha zor olur.
4- ürün tamamen bitmeye yaklaştığında duman ve aroma performansından anlarsınız zaten. Ömrü bitmeye yaklaştığında artık neredeyse normal duman olur, aroma gelmez.
Not: Sigara ve türevleri sağlığa zararlıdır, kullanmayınız.

Elf Bar BC5000 almayı düşünüyorum ama nasıl kullanılır pek fazla bilmiyorum. O yüzden sorularımı aşağıya listeliyorum:

1-) paket açılınca direkt kullanıma hazır mı oluyor?
2-) ne zaman şarj etmek gerekiyor? Şarjın dolduğu nasıl anlaşılıyor?
3-) bu modelde likit ya da pamuk yenilenebiliyor mu?
4-) ürünün tamamen bittiği ve imha edilmeye hazır olduğu nasıl anlaşılır?

Bu arada Türkiye'de Elf Bar'ların %90'ı replika "çakma" oluyor. Bir tane BC5000 modeli kullanan arkadaşımın aldıktan 2 saat sonra likiti şarj yerinden aktı. Çok tehlikeli. Daha güvenilir markalara yönelmeniz önerimdir.

1-) Paket açılınca direkt kullanıma hazır mı oluyor?
2-) Ne zaman şarj etmek gerekiyor? Şarjın dolduğu nasıl anlaşılıyor?
3-) Bu modelde likit ya da pamuk yenilenebiliyor mu?
4-) Ürünün tamamen bittiği ve imha edilmeye hazır olduğu nasıl anlaşılır?
1- Ürünün alt kısmında bir kağıt parçası olacak. Onu çıkarman gerek.
2- İçine çektiğinde tat gelmiyor ve alttaki ışık yanıp sönüyorsa şarjı bitmiştir. Doluluğunu dışarıdan anlayamıyorsun ama 20 dk şarj etmen yeterli.
3- Yenileyebilirsin ama tavsiye edilmiyor.
4- Çektiğinde yanık tadı geliyorsa büyük ihtimalle bitmiştir lakin yanık tadı ürünü aldıktan bir kaç gün sonra geliyorsa dikkat et pamuk yanmıştır değiştirmen lazım.

Bu arada Türkiye'de Elf Bar'ların %90'ı replika "çakma" oluyor. Bir tane BC5000 modeli kullanan arkadaşımın aldıktan 2 saat sonra likiti şarj yerinden aktı. Çok tehlikeli. Daha güvenilir markalara yönelmeniz önerimdir.
Orijinal olup olmadığını anlayabileceğim bir yol var mı? QR kod vs.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı