Elf Bar nasıl tüketilir?

Hocam doldurma özelliği olduğu zaman Elf Bar olmuyor elektronik sigara oluyor. Elf Bar'lar daha ucuz olur ve kullan at mantığı vardır, 1000 çekim yazsa bile kullanımınıza bağlı 100 200 çekimde de bitebilir. Genelde orada belirttiği çekim sayısında bitmiyor daha çabuk bitiyor bu da aklınızda bulunsun.

Hocam doldurma özelliği olduğu zaman Elf Bar olmuyor elektronik sigara oluyor. Elf Bar'lar daha ucuz olur ve kullan at mantığı vardır, 1000 çekim yazsa bile kullanımınıza bağlı 100 200 çekimde de bitebilir. Genelde orada belirttiği çekim sayısında bitmiyor daha çabuk bitiyor bu da aklınızda bulunsun.
Sağolun hocam. Önerdiğiniz var mı? Elf bar veya vozol.

Arkadaşlar bu Elf Bar'ın olayı ne? Nasıl tüketilir? Kaç çekimde tükeniyor? Biraz bilgilendirir misiniz?
Tavsiye etmiyorum.kendim Puff bar kullanıyorum ve aynı zamanda bi kaç arkadaşıma sattım 3000 çekimlik ve dolu dolu 3000 çekim yalandan erken bitme olayı olmadı . Daha önce Elf bar'da denedik kesinlikle hepimiz Puff bar'cıyız . Ayrıca 275tl'ydi sanırsam yardımcı olurum almak istersen iletişime geçersin.

Tavsiye etmiyorum.kendim Puff bar kullanıyorum ve aynı zamanda bi kaç arkadaşıma sattım 3000 çekimlik ve dolu dolu 3000 çekim yalandan erken bitme olayı olmadı . Daha önce Elf bar'da denedik kesinlikle hepimiz Puff bar'cıyız . Ayrıca 275tl'ydi sanırsam yardımcı olurum almak istersen iletişime geçersin.
Link atar misin hocam?

Hocam o zaman 250-300 TL'ye ne önerirsiniz?

Hocam öncelikle bunun bir sigara türü olduğu ve bağımlılık yapabileceğini unutmayın sonuçta içinde nikotin var. 18 yaşından küçükseniz ve 2 gün sonra görmeyeceğiniz kişilerin yanında kullanmak için heves ettiyseniz almayın lütfen. Elf Bar'ların çok fazla çakması oluyor 1500 puff için ortalama 350-340TL altı olmaması lazım aroma olarak karpuz, kavun, elma, üzüm, şeftali deneyebilirsiniz. Çakmaklar çok tehlikeli olabiliyor içindeki likit ne koşullarda hangi malzemelerden nasıl yapıldığı bilinmediği için ciğerleri elinize alırsınız hocam güvenilir bir satıcıdan almaya özen gösterin.

Hocam öncelikle bunun bir sigara türü olduğu ve bağımlılık yapabileceğini unutmayın sonuçta içinde nikotin var. 18 yaşından küçükseniz ve 2 gün sonra görmeyeceğiniz kişilerin yanında kullanmak için heves ettiyseniz almayın lütfen. Elf Bar'ların çok fazla çakması oluyor 1500 puff için ortalama 350-340TL altı olmaması lazım aroma olarak karpuz, kavun, elma, üzüm, şeftali deneyebilirsiniz. Çakmaklar çok tehlikeli olabiliyor içindeki likit ne koşullarda hangi malzemelerden nasıl yapıldığı bilinmediği için ciğerleri elinize alırsınız hocam güvenilir bir satıcıdan almaya özen gösterin.
Teşekkürler hocam ben kullanmayacağım.

Link atar misin hocam?
Ben internet üzerinden değil direk toptancılarının olduğu yerden alıyorum arkadaşlarım var orda tek satmazlar normalde ben ordan daha uyguna alıyorum . Eğer istersen yardımcı olurum ortak bir yerden teslim ede bilirim . Kesinlikle jeletini üzerinde orjinal ürün zaten sahtesini kendim kullanmam ve Mercan'da kimse satmaz zaten sahtesini . Anlayan arkadaşın varsa getire bilirsin orjinalliği konusunda jeletini ilk açan sen olucaksın zaten . Tabii reşitsen .

Hem elf bar hem de vozol kullanmış biri olarak 2'sinide tavsiye ediyorum aralarında abartılacak seviye de bir fark olmadığını düşünüyorum açıkcası. Alırken dikkat etmen gereken 2 şey var birincisi orjinal olması ikincisi aroma seçimi. Eğer ki aromaları araştırmadan direkt olarak alırsan kesinlikle pişman olucaksın (aynısı benim başıma da geldi) o yüzden bu 2 önemli etkene dikkat ettiğin sürece ister elf bar ister vozol al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı