yuxek
Picopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- 3080ti + 12700k
Ürünü yeni aldım, firmaların desteği Budala seviyede yetersiz olduğu için çözüm bulamaz isem iade talep edeceğim. O sebeple zamanım kısıtlı.
Tüm detayları gözden geçirip kurulumu sağladım, ekstrem durumlar için Elgato web sitesindeki gerekli konuları da elden geçirdim ve durum hala aynı
no signal...
Ekran kartım 3080 Ti ve 4K60Hz(M32u) destekli bir monitöre sahibim. Ürün driver ve software güncel. Youtube da gördüğüm çoğu tekniği denedim. Hdcp bile kapadım yine aynı noktadayım daha ne yapabilirim atladığım bir şey mi var veya yaptığım bir yanlış mı var bilmiyorum. Başka bir püf noktası mı var ?
Elgato 4K60 s+
Cihaz input ->ekran kartı HDMI
Cihaz output ->monitör HDMI
Cihaz USB ->pc USB 3.0
Cihaz Power -> priz
Tüm detayları gözden geçirip kurulumu sağladım, ekstrem durumlar için Elgato web sitesindeki gerekli konuları da elden geçirdim ve durum hala aynı
no signal...
Ekran kartım 3080 Ti ve 4K60Hz(M32u) destekli bir monitöre sahibim. Ürün driver ve software güncel. Youtube da gördüğüm çoğu tekniği denedim. Hdcp bile kapadım yine aynı noktadayım daha ne yapabilirim atladığım bir şey mi var veya yaptığım bir yanlış mı var bilmiyorum. Başka bir püf noktası mı var ?
Elgato 4K60 s+
Cihaz input ->ekran kartı HDMI
Cihaz output ->monitör HDMI
Cihaz USB ->pc USB 3.0
Cihaz Power -> priz