ELGATO 4K60 s+ No Signal

yuxek

Picopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
3080ti + 12700k
Ürünü yeni aldım, firmaların desteği Budala seviyede yetersiz olduğu için çözüm bulamaz isem iade talep edeceğim. O sebeple zamanım kısıtlı.
Tüm detayları gözden geçirip kurulumu sağladım, ekstrem durumlar için Elgato web sitesindeki gerekli konuları da elden geçirdim ve durum hala aynı
no signal...
Ekran kartım 3080 Ti ve 4K60Hz(M32u) destekli bir monitöre sahibim. Ürün driver ve software güncel. Youtube da gördüğüm çoğu tekniği denedim. Hdcp bile kapadım yine aynı noktadayım daha ne yapabilirim atladığım bir şey mi var veya yaptığım bir yanlış mı var bilmiyorum. Başka bir püf noktası mı var ?

Elgato 4K60 s+
Cihaz input ->ekran kartı HDMI
Cihaz output ->monitör HDMI
Cihaz USB ->pc USB 3.0
Cihaz Power -> priz :)

Ne için kullanacaksın Elgatoyu orayı çözemedim ben. Tek pc de sadece cihazı araya bağlayacaksan bir işine yaramaz. Konsol bağlayacaksan veya çift pc kullanacaksan yardımcı olabilirim. No signal vermesi yine de saçma bağlantıda bir problem gözükmüyor yazdıklarına bakınca ancak 4K 60s+ versiyonunda power gücünü prizden mi alıyor onu bilmiyorum. Elgato'nun sitesinden uygulama indirme bölümünden direkt uygulamayı değil altında bulunun "Find Hardware Drivers" kısmından 4K 60s+'ın hardware driver'ını indirip bi dener misin.

Sadece tek bir pcdeki görüntüyü kaydetmek amaçlı kullanmak istiyorum. Harici bir video oynatıcı veya pc yok. Cihaz bunu sağlamıyor mu yani. Bu arada onu denememiştim bi deneyeyim

Yok değişiklik olmadı

Son düzenleme:
Yok başka bir PC ile bağladım aynı sorun devam ediyor galiba Elgato bu sefer becerememiş ya da bu modelin 10 tanesinden sadece 5i sıkıntılı. Servise yolluyorum, yabancı forumlarda çok baymışlar bu modeli. ben de bi nefret etmedim değil. alacak olan varsa çok araştırsın da alsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı