Elimdeki 3 masaüstü bilgisayar kaç TL eder?

vuprx

Hectopat
Makaleler
1
Elimde 3 masaüstü bilgisayar var laptop ihtiyacım var o yüzden satmak zorundayım sizce ne kadar ederler ve bunlardan elde edeceğim para ile nasıl bir laptop alabilirim?

1: Lenovo ThinkCentre M73 (dikey kasa)
Özellikler:
Intel Core i3 4130.
8 GB DDR3 RAM.
500GB veya 1TB HDD.
Durum: İyi.

2: Acer veriton X4630G.
Intel Core i5 4460.
8 GB DDR3 RAM.
1TB HDD.
Durum: Yeni gibi tertemiz.

3: Toplama.
Intel Core i5 2320.
GTX 560.
8 GB DDR3 RAM.
1TB HDD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum 3ünü en iyi fiyatından satsan 2. masaüstüne ufak bir ekran kartı ve PSU masrafı ile alacağın performansı alabileceğin bir laptop alamazsın. 1. ve 3. yü satıp 2. bilgisayara ekran kartı PSU ve SSD al bence. (Tam ederlerini bilmiyorum piyasaya uzağım ama laptop piyasasını biliyorum)

Elimde 3 masaüstü bilgisayar var laptop ihtiyacım var o yüzden satmak zorundayım sizce ne kadar ederler ve bunlardan elde edeceğim para ile nasıl bir laptop alabilirim?

1: Lenovo ThinkCentre M73 (dikey kasa)
Özellikler:
Intel Core i3 4130.
8 GB DDR3 RAM.
500GB veya 1TB HDD.

2: Acer veriton X4630G.
Intel Core i5 4460.
8 GB DDR3 RAM.
1TB HDD.
Durum: Yeni gibi tertemiz.

3: Toplama.
Intel Core i5 2320.
GTX 560.
8 GB DDR3 RAM.
1TB HDD.

Toplam 4-5 k edebilir.

Dostum 3'ünü en iyi fiyatından satsan 2. masaüstüne ufak bir ekran kartı ve PSU masrafı ile alacağın performansı alabileceğin bir laptop alamazsın. 1. ve 3. yü satıp 2. bilgisayara ekran kartı PSU ve SSD al bence.

Laptop istediğine göre demek ki seyahat edecek yanında kasamı taşısın :D.

Laptop istediğine göre demek ki seyahat edecek yanında kasamı taşısın :D.
Dostum 6-7 bin lira taş çatlasa üçünden kazanacağı maksimum para. Ryzen 3 bir laptop ya da denk düşerse 2. el ryzen 5 bulur belki o paraya o laptoptan da hayır gelmez. En mantıklı olan benim dediğim maalesef.

Visual Studio, Unity, Unreal Engine ve Blender kullanıyorum bunlarda kasmayan bir laptop olsun yeter oyun çok oynamıyorum max mc oynarım.

O kadar az etmez.
Yani zorlasan her birini 3k civarı satsan 10k'ya yakın bir para eline geçirebilirsin belki. Üstüne para eklemeden alabileceğin laptop en fazla tarayıcıyı, basit programları ve çok hafif oyunları çalıştırır. Bahsettiğin programları verimli kullanamazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı