R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 3 Mayıs 2021 #11 RainbowwOnSky dedi: Hocam kanattım ama hala sıkınca 1 2 damla çıkıyor. Kanattıktan sonra sabunlu su ile baya Bi yıkadım. Sabahleyin bantı çıkarmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok. Ufak bir dikkatsizlik sonucu tahribat.
RainbowwOnSky dedi: Hocam kanattım ama hala sıkınca 1 2 damla çıkıyor. Kanattıktan sonra sabunlu su ile baya Bi yıkadım. Sabahleyin bantı çıkarmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok. Ufak bir dikkatsizlik sonucu tahribat.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 3 Mayıs 2021 #12 @Vavien. Hocam sizde mi gülücük attınız. sadece endişelenmiştim.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.012 Makaleler 4 Çözümler 20 3 Mayıs 2021 #13 Parmak ucunu kestin yanlış anlamadıysam. Eğer öyle ise hayati bir durum olmaz. Yarayı ellemeyin ya da sıkmayın. Kalsın öyle.
Parmak ucunu kestin yanlış anlamadıysam. Eğer öyle ise hayati bir durum olmaz. Yarayı ellemeyin ya da sıkmayın. Kalsın öyle.