Elimi Kedi Isırdı

alierdogann

Hectopat
Makaleler
1
Neredeyse doğduğundan beri kapının önünde baktığımız bir kedi var. Az önce seveyim hayvanı derken elime dişi değdi yani tam ısırma gibi olmadı ama ne de olsa sokak hayvanıdır. Çok korkuyorum acaba doktora gitmeli miyim ? Çizik, kanama gibi şeyler yok. Sabunla yıkadım ve kolonya döktüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
O hayvanı yaklaşık 1 hafta-10 gün takip edin derim, kuduz olabilir. Siz de 1-2 gün bekleyin, kızarık-şişme vs. şeyler olmazsa doktora gitmenize gerek kalmaz.

İnşallah radyoaktif değildir o kedi :D
spiderman1.jpg

Şaka bir yana yukarıdaki eğlenceli yorumumu maruz görün, sabahtan beri Aras kargo ile kavga halindeyim. Kargomu kaybettiler.

Sizin durumunuz için ise söyleyeceğim şu. Korkulacak bir durum yok. Ancak kedilerin ağız içleri bizim tolare edemeyeceğimiz bazı enfeksiyonlarla kaplı olabilir. Kuduz gibi bir korkunuz olmasın ancak doktora başvurursanız size yüzeysel antibiyotik merhem verebilir. Sokak kedi köpekleriyle çok haşır neşir olurum, parmak, kol kaptırmışlığım da çoktur.

Arkadaşım benimde kedilerim var 1 isini evde bakıyorum çok ısırıyor, oyun oynarcasına 6 kedim var 3 ü doğduklarından belli bir kere bile ısırmadı vahşi tekir kedi diyorum ben onlara yaban ortamda büyüdüler :). Şu anki kedim elimi tutuyor ısırıyor fotoğrafını atabilsem elimin halini gösterirdim :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı