Elimi Kedi Isırdı

Yemin ediyorum soru mu troll, cevaplar mı troll anlayamadım. Biri demiş doktora görün, biri demiş kuduz olursun.

Kardeşim sen her hasta olduğunda doktora gider misin? Ben şahsen gitmem. Evde annem çorba, nane limon yapar şurup verir 2 gün yatarım ve geçer. Yani her şey için doktora zaten gidilmez, hele bunun için hiç gidilmez

Enfeksiyon girdisi yok, kan yok, iz yok. E nerenden nüfus etti de korkuyorsun çocuğum? Gün içerisinde, bir çok pis yere sokuyorsun elini, kolunu, bacağını. Önemsiyor musun? Hiç de önemsediğini düşünmüyorum. Kendi dişin var ya, işte o dişteki mikroplar o kediden daha pis. Ama vücut tolere ediyor onu. O yüzden boşver takma sen böyle şeylere. Sonunda hastalık hastası olursun. Bir an önce vazgeç bu huyundan.
Kardesim kuduz bakteri degil virustur. Kuduz ol bak nasil doktora kosturuyorsun. Bos yorum yapmadan once biraz dusun.
 
Neredeyse doğduğundan beri kapının önünde baktığımız bir kedi var. Az önce seveyim hayvanı derken elime dişi değdi yani tam ısırma gibi olmadı ama ne de olsa sokak hayvanıdır. Çok korkuyorum acaba doktora gitmeli miyim ? Çizik, kanama gibi şeyler yok. Sabunla yıkadım ve kolonya döktüm.
İnşallah troldür...
 
Dışarda gördüğüm her kediyi fütursuzca seviyorum, bana kim bilir kaç kez oldu bu hatırlıyorum. Ellerimde kollarımda pençe izleri diş izleri duruyor, kalıcı hasar bıraktılar bana. [emoji1] [emoji1]
Tabi çok tedirgin oluyorsan bir kontrole git.

Dikkat et hafife alma. En tehlikeli ısırık olarak 1 insan 2 kedi gelir.
 
O kadar çok ısırdılar ki sanırım bağışıklık kazandım. [emoji1] [emoji1] Şaka bir yana bundan sonra dikkat edeceğim, böyle durumlarda ısırdığı bölgeyi iyice yıkayıp kolonya sürerdim.

Şu şekilde mesela birçok kez ısırılırsınız bir zararı olmaz sokak kedisinin bile ama evde beslediğiniz aşılı kedi gelip sorun çıkartabilir çünkü sokakta yaşamasından ziyade sorun ağız içi pH değerleri ve ağız florası olduğunu düşünüyorum. :)
 
Kedim beni hergün ısırıyor birşey olmaz sürekli bakıyorsanız ev kedisi gibiyse yani normal birşey fakat ısırmaya başlıyınca kızarsanız birdaha yapmaz sevmediğinizi anlayıp oyun sanıyorlar parmağı severken felan ağzına getirmeye çalışıyorlar birşey olmaz
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı