Elinde T.C. Kimlik numarasına sahip olan birisi ne yapabilir?

en fazla Evinize sahte ihbarlarda bulunur ama bu muhtemelen daha çok işinize gelir çünkü şikayet edeceğinizi zaten söylediniz, şikayet dilekçenize bunu da eklersiniz. Tahmini olarak dolandırıcılık, kadın ticareti, şantaj, acil servisleri boş yere meşgul etme gibi kesin sebeplerden ve kanıtlarsanız panelcilik yüzünden şikayetçi olabilirsiniz, kadın ticareti ve acil servisleri boş yere meşgul etmeyi ortaya atsanız bile devlet takip edecektir ama süreç ne kadar sürer emin değilim.

Bunu okuyabilirsiniz.
İyi akşamlar.

Işte maalesef sahte kadın dolandırıcılığı, daha fazla yazmayayım kusura bakmayın bayağı utanıyorum. Elinde sadece 1-2 mesaj var ama gene de çok korkuyorum.

Garip garip işler yapıyorsunuz sonra T.C. mi aldı bana ne yapar diyorsunuz. T.C. ile ne yapacak MHRS'den randevu alamaz. Görmezden gel gitsin lakin yaptığın da ayrı utanç söyleyeyim.

Sahte kadın dolandırıcılığıysa muhtemelen uygunsuz resimler attınız. Tahmin edebiliyorum. Bir şey yapamaz ve sizi uygunsuz içerik videosuyla da tehdit ediyorsa da çıkıp ben yaptım dersin. Ne olacak? :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı