Elit Müzik güvenilir mi?

Beraeleaky

Zeptopat
Daha fazla  
Elit müzik'ten kulak içi kulaklık alacaktım da, markası KZ EDX Pro X ya da KZ EDX Pro veya KZ EDX Lite. Her neyse bakıyorum kulaklıklara kimse yorum yapmamış, hiçbir üründe yorum göremedim. Sizce ne yapmalıyım? KZ Türkiye internet sitesine de baktım orası da güvenilir mi bilmiyorum. Bilgisi olan varsa.

KZ Türkiye resmi satıcı, bahsettiğiniz ürünlerde KZ Türkiye'nin zaten. Elit müziği hiç duymadım alacaksanız kendi sitesinden alın KZ Türkiye olarak.

KZ Türkiye'den almam daha mı iyi olur? Elit müzik sitesin de T.C. Kimlik no falan da istiyor normal mi bilemedim açıkçası KZ Türkiye sitesinden öyle bir şey istemiyor sanırım daha bakmadım ama bilgisi olan varsa daha önceden almış olanlar varsa yazsın lütfen.

KZ Türkiye'den almam daha mı iyi olur? Elit müzik sitesin de T.C. Kimlik no falan da istiyor normal mi bilemedim açıkçası KZ Türkiye sitesinden öyle bir şey istemiyor sanırım daha bakmadım ama bilgisi olan varsa daha önceden almış olanlar varsa yazsın lütfen.
KZ Türkiye güvenilirdir bir problem yok. Trendyoldada satışları var.

TC no istemesi yasal bir zorunluluk. Kargo yollanacağı zaman fatura için TC no gerekiyor. Her alışveriş sitesi istiyor. KZ Türkiye güvenilir. Ek olarak EDX'in hiçbir modelini tavsiye etmem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı