ELITE-6600 alınır mı?

Dalga mı geçiyorsunuz inanın anlamıyorum bazen. Ara sıra böyle konular görüyorum. Wtcn kafi dediğiniz sistem resmen ben dolandırılmak istiyorum, sokağa atacak param var buyrun alın paramı diyenler için çok mantıklı bir sistem

Dalga mı geçiyorsunuz inanın anlamıyorum bazen. Ara sıra böyle konular görüyorum. wtcN kafi dediğiniz sistem resmen ben dolandırılmak istiyorum, sokağa atacak param var buyurun alın paramı diyenler için çok mantıklı bir sistem.

Bu konularda fazla bilgim yok sizin önerebileceğiniz sistem var mı?

Bütçeye ve beklentiye göre açıkcası çok değişir. Cs ve valorant gibi fps oyunlarını ağırlıkta oynuyorsanız daha işlemci ağırlıklı, ekran kartı biraz geri planda kalan sistemler tercih edilebilir. Hikayeli single player oyunlar yoğunlukta oynuyorsanız daha dengeli bir sistem tercih etmek lazım

Bütçeye ve beklentiye göre açıkçası çok değişir. CS ve Valorant gibi FPS oyunlarını ağırlıkta oynuyorsanız daha işlemci ağırlıklı, ekran kartı biraz geri planda kalan sistemler tercih edilebilir. Hikayeli Single Player oyunlar yoğunlukta oynuyorsanız daha dengeli bir sistem tercih etmek lazım.

Yanıtınız için teşekkürler yukarıda atılan Vatan Bilgisayar'daki sistemi düşünüyorum şu anlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı