İlk kez sistem dizdiğim için hazır olanı yükselterek bu hale getirdim. Kasa ve PSU biraz abartı mı oldu ve başka bir öneriniz varsa 35-40 bin arası yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 2306621
Güzel bir öneri hocam ama bu site genel olarak daha pahalı değil mi? Ayrıca kasa olarak sizin öneriniz ne olur?Biraz özelleştirme yapılarak bu da alınabilir.
![]()
Gamerbase | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Güzel bir öneri hocam ama bu site genel olarak daha pahalı değil mi? Ayrıca kasa olarak sizin öneriniz ne olur?
Evet hocam haklısınız sistem ve fiyatı gayet iyi ama RX 7800 XT ile o kadar fark yaratıyor mu ? RTX4060 Ti gibi yakın seviyede olduğunu düşünüyorum farkınGenel olarak siteyi değil, sitedeki sisteme bakmak gerek. Mesela İtopya ve Vatan'da normalde fiyatlar pahalı oluyor, ama ara sıra iyi fiyata gelen sistemler de oluyor bu sitelerde. Bu kadar uygun fiyata 7900 GRE'li başka bir sistem bulamadım, fiyatı da bayağı iyi gibi geldi bana. Ben olsam bunu birkaç özelleştirme yapıp alırdım ben.
Evet hocam haklısınız sistem ve fiyatı gayet iyi ama RX 7800 XT ile o kadar fark yaratıyor mu? RTX4060 Ti gibi yakın seviyede olduğunu düşünüyorum farkın.
Hocam bende böyle bir sistem bakıyorum ortalama, şimdi sahibinden de 4070s modelleri 19-20 bandından satılıyor 0 olur 2. El olur , hadi 21 var sayalım, elemanların sisteme koyduğu bileşenler 10000 etmez benim gözümde, sistem kötü maalesef, upgrede etsen de kurtarmaz zarar her türlü yaINTEL I5 12400F - RTX 4070 SUPER 12G OC - H610M H DDR5 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F - RTX 4070 SUPER 12G OC - H610M H DDR5 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
işlemciyi 14400f yap bütçen varsa SSD'yi 1tb yap kasa PSU MSI zaten, RTX 4070 Superi bu fiyata bulamazsın başka
parçalar upgrade ile 13 bin civarı işlemci 8000tl ekran kartı en ucuz 27 bin tl akakçeden baktım sadece ekran kartı işlemci 35 bin yapıyor nasıl zarar hesaplıyorsun anlamadım benim gözüm diye bir şey yok hesap ortada 40 bin bütçeyle gözüne göre almayacak herhalde, 2. el parçaları hiç önermem sıfır 2 yıl garantili almak varken neden 2. el alsın sorun çıkartabilir bütçesi var sonuçtaHocam bende böyle bir sistem bakıyorum ortalama, şimdi sahibinden de 4070s modelleri 19-20 bandından satılıyor 0 olur 2. El olur , hadi 21 var sayalım, elemanların sisteme koyduğu bileşenler 10000 etmez benim gözümde, sistem kötü maalesef, upgrede etsen de kurtarmaz zarar her türlü ya
İşlemci 8000? 3500 e satılanlar çakma mıparçalar upgrade ile 13 bin civarı işlemci 8000tl ekran kartı en ucuz 27 bin tl akakçeden baktım sadece ekran kartı işlemci 35 bin yapıyor nasıl zarar hesaplıyorsun anlamadım benim gözüm diye bir şey yok hesap ortada 40 bin bütçeyle gözüne göre almayacak herhalde, 2. el parçaları hiç önermem sıfır 2 yıl garantili almak varken neden 2. el alsın sorun çıkartabilir bütçesi var sonuçta
Eğer i5 14400f kutulu garantili 3500 TL'ye bulursan şuanda alacam hem işlemcimi yükseltmiş olurum, 13400f'i 6000 tlye aldım. Yanlış anlamış olabilirsin siteye gidip bakarsan 14400f'e yükseltebiliyorsun upgrade ile beraber 41bin civarı oluyor 12400f zaten 1080pde darboğaz yapar ama 14400f fazlası ile besler, yani ben konuyu açan kişiye en başta upgrade yaparak alabilirsin dedim bakmadan etmeden cevap veriyorsunİşlemci 8000? 3500 e satılanlar çakma mıen dandik parçaları dayamışlar sisteme hocam
Upgrede seçeneğini dikkate almadım , bütçeyi çok şişiriyor diye, birde o ekran kartını rampage psu ya emanet etmek sitedeki %90 lık kesime göre mantıksızdır, baştan aşağı upgrede lazım :dEğer i5 14400f kutulu garantili 3500 TL'ye bulursan şuanda alacam hem işlemcimi yükseltmiş olurum, 13400f'i 6000 tlye aldım. Yanlış anlamış olabilirsin siteye gidip bakarsan 14400f'e yükseltebiliyorsun upgrade ile beraber 41bin civarı oluyor 12400f zaten 1080pde darboğaz yapar ama 14400f fazlası ile besler, yani ben konuyu açan kişiye en başta upgrade yaparak alabilirsin dedim bakmadan etmeden cevap veriyorsun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.