Elixir RAM yanına ne takmalıyım?

Hocam bu durumda RAM eklemeniz biraz performansı etkiler ancak Intel i7 4770 ile 5700XT iyi bir seçim değil. Tavsiyem ekran kartını veya komple sistemi elden çıkarıp Ryzen 3600 + GTX 1660 Super kombosu yapmanız. Sistemden hayır gelmez.

Ben bu sistemle 10 yıl geçinmeyi düşünmüyorum zaten, oyunlar üzerinden para kazanan birisiyim, Ryzen 3600 + DDR4 sistem dizmeyi düşünüyorum ileride, şimdilik GPU %70 seviyelerine çıksa yeter, %30-38 Max görüyorum şu an, RAM eklersem en azından %60-%70 görürüm diye düşünmüştüm yanlış mıyım?

Ram değil işlemci yeterli gelmediğinde ekran kartı kullanımı düşer. Bence DDR3 ram almana gerek yok. Dual channel single channel karşılaştırma videolarını izleyip öyle hareket et bence.

Ben bu sistemle 10 yıl geçinmeyi düşünmüyorum zaten, oyunlar üzerinden para kazanan birisiyim, Ryzen 3600 + DDR4 sistem dizmeyi düşünüyorum ileride, şimdilik GPU %70 seviyelerine çıksa yeter, %30-38 Max görüyorum şu an, RAM eklersem en azından %60-%70 görürüm diye düşünmüştüm yanlış mıyım?
Pek emin değilim ne söylersem yanlış olur. DDR3 bellekler her köşe başı bilgisayarcı esnafta vardır. Alın deneyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı