DeLine
Hectopat
5700 XT Düşük GPU kullanımıCPU ve GPU modelleriniz neler? Bahsettiğiniz olay darboğaz sanırsam RAM alınsada çözülmez.
5700 XT Düşük GPU kullanımıCPU ve GPU modelleriniz neler? Bahsettiğiniz olay darboğaz sanırsam RAM alınsada çözülmez.
Hocam bu durumda RAM eklemeniz biraz performansı etkiler ancak İntel İ7 4770 ile 5700XT iyi bir seçim değil. Tavsiyem ekran kartını veya komple sistemi elden çıkarıp Ryzen 3600 + GTX 1660 Super kombosu yapmanız. Sistemden hayır gelmez.
Hocam bu durumda RAM eklemeniz biraz performansı etkiler ancak Intel i7 4770 ile 5700XT iyi bir seçim değil. Tavsiyem ekran kartını veya komple sistemi elden çıkarıp Ryzen 3600 + GTX 1660 Super kombosu yapmanız. Sistemden hayır gelmez.
O halde en mantıklısı tüm parayı R5 3600 için biriktirmek, teşekkür ederim.O kadar performans artışı yaşatmaz RAM ekleyince.
Pek emin değilim ne söylersem yanlış olur. DDR3 bellekler her köşe başı bilgisayarcı esnafta vardır. Alın deneyin.Ben bu sistemle 10 yıl geçinmeyi düşünmüyorum zaten, oyunlar üzerinden para kazanan birisiyim, Ryzen 3600 + DDR4 sistem dizmeyi düşünüyorum ileride, şimdilik GPU %70 seviyelerine çıksa yeter, %30-38 Max görüyorum şu an, RAM eklersem en azından %60-%70 görürüm diye düşünmüştüm yanlış mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.