Türker K Centipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara 23 Ağustos 2022 #21 Dutchman dedi: Sisteme kurduğunuz farklı bir sürücüden kaynaklı bile olabilir, dizüstü sistemimde bu durum yok örneğin ancak masaüstünde var. Genişletmek için tıkla... Hocam dizüstü bilgisayarımda da yaşıyorum ben bu isimsiz uygulama sorununu.
Dutchman dedi: Sisteme kurduğunuz farklı bir sürücüden kaynaklı bile olabilir, dizüstü sistemimde bu durum yok örneğin ancak masaüstünde var. Genişletmek için tıkla... Hocam dizüstü bilgisayarımda da yaşıyorum ben bu isimsiz uygulama sorununu.
M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.416 Çözümler 9 23 Ağustos 2022 #22 Türker K dedi: Hocam dizüstü bilgisayarımda da yaşıyorum ben bu isimsiz uygulama sorununu. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımın temiz olduğunu bilsem bile bu uyarıyı her gördüğümde içime kurt düşüyor. Normalmiş gibi gelmiyor bu durum.
Türker K dedi: Hocam dizüstü bilgisayarımda da yaşıyorum ben bu isimsiz uygulama sorununu. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımın temiz olduğunu bilsem bile bu uyarıyı her gördüğümde içime kurt düşüyor. Normalmiş gibi gelmiyor bu durum.