Elle dosyaları silinen program sistemden tamamen gitmiş midir?

Tamamdır hocam teşekkür ederim :). Virüs kalmıştır falan diye çok kafaya takmıştım. Performans kaybı, hesap çalınması gibi bir durum yaşamadığından ve taramaların temiz olduğunu göz önünde bulundurarak rahatlatacağim kendimi biraz daha.

Peki bilgisayar kapanırken ismi gözükmeyen program tarafından gelen 2 saliselik uyarı niye olabilir? Sistemle ilgili bir şeydir diye düşündüm ama farklı bilgisayarlar üzerinde denediğimde bu tarz herhangi bir uyarı gelmedi.
nvcontainer muhtemelen. Nvidia ile ilgili bir bileşen, bende de geliyor.

nvcontainer muhtemelen. Nvidia ile ilgili bir bileşen, bende de geliyor.
Hocam bazı konulara baktım nvcontainer ile ilgili uyarıyı alanlarda uyarı gelince nvcontainer yazıyor. Benimkinde hiçbir şey yazmıyor. Görseli paylaştım (internetten buldum ama aynısı).

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220819-130641_Chrome.jpg
    Screenshot_20220819-130641_Chrome.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 27
Hocam bazı konulara baktım nvcontainer ile ilgili uyarıyı alanlarda uyarı gelince nvcontainer yazıyor. Benimkinde hiçbir şey yazmıyor. Görseli paylaştım (internetten buldum ama aynısı).
İlginç, sistem boştayken arkada bulunan ve aktif çalışan herhangi bir servis buna sebep oluyor olabilir. Ayrı bir konu açın inceleyelim, bu konu çözüldüyse çözüldü işaretleyebilirsiniz.

İlginç, sistem boştayken arkada bulunan ve aktif çalışan herhangi bir servis buna sebep oluyor olabilir. Ayrı bir konu açın inceleyelim, bu konu çözüldüyse çözüldü işaretleyebilirsiniz.
Hocam konu açmıştım arkada çalışan bir program olabilir dediler ama pek içim sinmedi çünkü bir servisin buna sebep olacağını düşünmüyorum. Servis sebep olsaydı herkeste olmaz mıydı?

Hocam konu açmıştım arkada çalışan bir program olabilir dediler ama pek içim sinmedi çünkü bir servisin buna sebep olacağını düşünmüyorum. Servis sebep olsaydı herkeste olmaz mıydı?
Sisteme kurduğunuz farklı bir sürücüden kaynaklı bile olabilir, dizüstü sistemimde bu durum yok örneğin ancak masaüstünde var.

@Dutchman hocam bahsetmeyi unutmuşum benim de şimdi aklıma geldi. Öncesinde System Ninja programı ile kalıntı temizliği yapmıştım. Sizce silinmiş midir o programın kalıntıları?

@Dutchman hocam sitede sıkıntı vardı sanırsam bildirim gelmemiştir görememişsinizdir belki. Bakabilir misiniz?

Son düzenleme:
@Dutchman hocam bahsetmeyi unutmuşum benim de şimdi aklıma geldi. Öncesinde System Ninja programı ile kalıntı temizliği yapmıştım. Sizce silinmiş midir o programın kalıntıları?
Silinmiştir muhtemelen, silinmese dahi kalıntılar sorun yaratmaz. Windows Ayarlarından disk temizliği yapın düzenli olarak, gereksiz dosyaları silecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı