Windows 10 kullanıyorum, Wi-Fi adaptörün driver dosyası duruyor bilgisayarda. Kurulum programını çalıştırmadan nasıl kurabilirim? Nedenini sormayın, öyle gerekiyor. Bir yerde görmüştüm, ayarlardan bir kısma girip kurulum dosyasını seçince kendi kuruyordu Windows o lazım bana. Tam anlatamadım sanırım ama yardımcı olursanız sevinirim.
Bak şimdi ben bir hackerim o yüzden sana anlatacağım güncelleştirme bölümüne giriyorsun güncelle diyorsun güncelleniyor ekran kartı için kendi sitesinden indirebilirsin.
WiFi adaptörü sürücüsünü kuracağım. Kurulu olmadığı için internet gelmiyor ayarlardan kuramam ki? Elimde adaptörün sürücüsü var. Programından değil de Windows ile kurmak istiyorum. Programı düzgün yüklemiyor. Kurulum yaparken bir videodan gördüğüm gibi yaptım, exe dosyasını seçip Windows kendi kuruyordu öyle çalıştı sadece. Şimdi bulamıyorum nasıl yaptığımı. Bunu soruyorum. Ben de ekran kartı güncellemeyi vs biliyorum sorun orada değil.
Wi-Fi adaptörü sürücüsünü kuracağım. Kurulu olmadığı için internet gelmiyor ayarlardan kuramam ki? Elimde adaptörün sürücüsü var. Programından değil de Windows ile kurmak istiyorum. Programı düzgün yüklemiyor. Kurulum yaparken bir videodan gördüğüm gibi yaptım, exe dosyasını seçip Windows kendi kuruyordu öyle çalıştı sadece. Şimdi bulamıyorum nasıl yaptığımı. Bunu soruyorum. Ben de ekran kartı güncellemeyi vs biliyorum sorun orada değil.
WiFi adaptörü sürücüsünü kuracağım. Kurulu olmadığı için internet gelmiyor ayarlardan kuramam ki? Elimde adaptörün sürücüsü var. Programından değil de Windows ile kurmak istiyorum. Programı düzgün yüklemiyor. Kurulum yaparken bir videodan gördüğüm gibi yaptım, exe dosyasını seçip Windows kendi kuruyordu öyle çalıştı sadece. Şimdi bulamıyorum nasıl yaptığımı. Bunu soruyorum. Ben de ekran kartı güncellemeyi vs biliyorum sorun orada değil.
Aygıt Yöneticisinden bahsediyorsun sanırım. Windows'da sol alttaki arama yerine Aygıt Yöneticisi yaz, oradan istediğin parça için sağ tıklayıp sürücüsünü yükleyebilirsin.
Evet aradığım buydu çok teşekkür ederim. Videodaki gibi yaptım ama açıkçası sorun çözülmedi. Geçen sefer böyle kurunca düzelmişti diye öyle kurayım dedim ama olmadı. Belki yardımcı olursunuz diye sorayım. Bilgisayarın adaptörü tüm wifileri görüyor binadaki. Çekim gücü yerinde, onda sorun yok ama bağlan deyince "Bu ağa bağlanılamıyor" hatası alıyorum. Sürücüleri 2 kere yeniden kurdum, bilgisayara format attım yine de düzelmedi.
Evet aradığım buydu çok teşekkür ederim. Videodaki gibi yaptım ama açıkçası sorun çözülmedi. Geçen sefer böyle kurunca düzelmişti diye öyle kurayım dedim ama olmadı. Belki yardımcı olursunuz diye sorayım. Bilgisayarın adaptörü tüm Wi-Fi'leri görüyor binadaki. Çekim gücü yerinde, onda sorun yok ama bağlan deyince "Bu ağa bağlanılamıyor" hatası alıyorum. Sürücüleri 2 kere yeniden kurdum, bilgisayara format attım yine de düzelmedi.
Uzun süre tatile gittik. 3 ay oldu. Adaptör 1 yıldır sorunsuz çalışıyordu. Giderken de çalışıyordu. Normal şekilde bilgisayarı kapattım. Fişten de çektim. Öylece 3 ay durdu. Şimdi eve geldik deniyorum bu hatayı alıyorum. Durduk yere nasıl bozulabilir ki? Sürücüleri kurunca 20 wifi görüyor. Yandaki okulun wifisini bile çekiyor. Menzilinde bir sorun yok. Bağlan diyorum ağı seçip. Şifre istiyor yazıyorum, bağlanılıyor diyor yükleniyor sonrasında "Bu ağa bağlanılamıyor" yazıyor. Modemde mi sorun var dedim ama telefondan vs bağlanıyoruz, sorun yok. Test etmek için telefondan internet paylaşımı açtım wifiden ona bağlanmaya bastım ona da bağlanmıyor. Hiçbir ağa bağlanmıyor yani, nedeni ne bilmiyorum.