Elle sürücü nasıl güncellenir?

Uzun süre tatile gittik. 3 ay oldu. Adaptör 1 yıldır sorunsuz çalışıyordu. Giderken de çalışıyordu. Normal şekilde bilgisayarı kapattım. Fişten de çektim. Öylece 3 ay durdu. Şimdi eve geldik deniyorum bu hatayı alıyorum. Durduk yere nasıl bozulabilir ki? Sürücüleri kurunca 20 Wi-Fi görüyor. Yandaki okulun Wi-Fi'sini bile çekiyor. Menzilinde bir sorun yok. Bağlan diyorum ağı seçip. Şifre istiyor yazıyorum, bağlanılıyor diyor yükleniyor sonrasında "Bu ağa bağlanılamıyor" yazıyor. Modemde mi sorun var dedim ama telefondan vs bağlanıyoruz, sorun yok. Test etmek için telefondan internet paylaşımı açtım Wi-Fi'den ona bağlanmaya bastım ona da bağlanmıyor. Hiçbir ağa bağlanmıyor yani, nedeni ne bilmiyorum.

Başka bilgisayar var mı? Cihazı ona takıp dene bir de.

Maalesef başka cihaz yok takabileceğim. Format attım bilgisayara ama yine düzelmedi. Adaptörde bir sorun olsaydı hiçbir ağı görmezdi diye düşünüyorum ama bilemedim. Bir sürü video izledim çözümü yok, bulamadım.

Maalesef başka cihaz yok takabileceğim. Format attım bilgisayara ama yine düzelmedi. Adaptörde bir sorun olsaydı hiçbir ağı görmezdi diye düşünüyorum ama bilemedim. Bir sürü video izledim çözümü yok, bulamadım.
Bence görüyor ama bağlanmada sorun yaşıyor. Tahminimce konuşuyorum başka bilgisayar olmadığı için bozulmuş olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı