Ellen Page'e Aşık Olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam zamanında bu olayı bir Koreli ünlü için yaşamıştım. Tabii daha varlığımdan haberi yok. Ama ben bir gün onunla konuşacağıma hala inanıyorum .

Sen bir de beyond: Two Souls oyununu oyna/izle.

Zaten o oyundan sonra jodie holmes aşık oldum sonra da ellen page e aşık oldum şu an cennetten huri gelse gözüm görmez o kadar aşığım ki her gece juno filmini tekrar izleyip ağlıyorum.

Geçer zamanla, kendini bu kadar kaptırmamalısın dostum.

İlk defa aşık olduğum için bu duyguyu ilk defa yaşıyorum yüzüne bakınca kalbim bir değişik oluyor duygularımı hissediyorum adeta bir yanım geçmesini istiyor bir yanımda geçmemesini.

İlk defa aşık olduğum için bu duyguyu ilk defa yaşıyorum yüzüne bakınca kalbim bir değişik oluyor duygularımı hissediyorum adeta bir yanım geçmesini istiyor bir yanımda geçmemesini.
Asosyal misin? Sınıfında kızlarla iletişim kurmayı dene. Kız arkadaş yap kendine. Oyun seni baya etkilemiş.

Ola ola en yanlış kişiye tutulmuşsun. Rachel McAdams, Jennifer Lawrence gibiler varken...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…