Ellerin aşırı üşümesi

4-5 gündür ellerim buz kesiyor. Evde hırkasız oturamıyorum kombiler açık olmasına ve ailemdeki herkesin tişört ile durmasına rağmen benim ellerim buz gibi. Ateşimi ölçtüm 36.5 çıktı gayet normal yani. Yarın doktora gideceğim fakat buraya da sormak istedim. Neden olabilir bu?
Havalar burada da soğuk, sadece okula giderken hırka giyiyorum fakat sınıfa girer girmez hırkayı çıkartıyorum.

Benim de buz gibi hem de son 1 yıldır. Doktora gittiğimde (başka bir problem için) tahlil yapılmıştı, kansızlık çıkmıştı. Ellerim cidden aşırı soğuk oluyor, aynı şekilde ayaklarım da. Ve yapış yapış oluyorlar. Soğuk oldukları için mi bilmiyorum ama çok dikkat etmiyorum, İnşAllah bir sağlık problemine yol açmaz.
Hocam ilacı kullandınız mı? Kullandıysanız nasıl?

Kansızlık olabilir bende de var. Eğer toprak kokusunu koklayınca acıkma hissi ya da topraktan yapılmış şeyleri yeme hissin varsa kansızlık olabilir (ben duvarları yalıyordum mesela eskiden). Kansızlık ilacının hapı ya da şurubu var ama şurubunun tadı pek güzel değil, hapını denemedim. Bende hem D vitamini hem demir hem de B12 eksikliği var.

Kansızlık olabilir bende de var. Eğer toprak kokusunu koklayınca acıkma hissi ya da topraktan yapılmış şeyleri yeme hissin varsa kansızlık olabilir (ben duvarları yalıyordum mesela eskiden). Kansızlık ilacının hapı ya da şurubu var ama şurubunun tadı pek güzel değil, hapını denemedim. Bende hem D vitamini hem demir hem de B12 eksikliği var.
Hocam topraktan yapılmış şeyler derken? Duvar yalamak ahahahah.

Yok hocam hiç duvar yalamadım. B12 hapından daha kötü bir hap görmedim şu ana kadar. Muhtemelen yine B12 hapı aldırtacak bana.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı