Ellerin ve ayakların devamlı soğuk olması

Nicksiz ayva

Hectopat
Katılım
14 Kasım 2020
Mesajlar
800
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, benim kış aylarında elleri ve ayaklarım buz gibi ama ailemin öyle değil. Sizce bu neden kaynaklanıyor, çözümü nedir?
Not: Kalın çorap giyince ayaklarım soğuk olmuyor.
 
Hocam inanmayabilirsiniz ama yaklaşık 10 saat bilgisayarın başındayım
Edit bu bilgisayar bağımlılığım hakkında da konu açacağım bakanlar olursa sevinirim.
Dostum aynı sorun bende de var. Yüksek ihtimalle kansızlık test yaptıracağım üşeniyorum. Afedersin totom, sırtım, göğsüm felan bir sorun yok. Ellerim ve ayaklarım buz gibi hele bi de ufaktan ılık değil de soğuğa yakın bir su içersem.
 
Benim de arada sizin gibi oluyor büyük ihtimal kansızlık var ya da bu kadar uzun saatler bilgisayar başında hareketsiz kalmaktan olabilir.
 
Benim ki bilgisayarla pek alakalı değil maalesef. Dediğiniz gibi ya kansızlık yada saatlerce oturup kalmak. Tabii oda sıcak değilse bu kış aylarında eli ayağı soğuk olmayan yok denecek kadar azdır.
 
Bende başındayım 10 saat oyun oynuyorum normal. Eskiden 20 saat oyun oynardım. Azalttım şimdi. Bilgisayar başka oyun bağımlılığı başka. Hareketsiz kalırsan öyle olur. Çünkü battaniye yok üzerinde.
 
Dostum aynı sorun bende de var. Yüksek ihtimalle kansızlık test yaptıracağım üşeniyorum. Affedersin totom, sırtım, göğsüm falan bir sorun yok. Ellerim ve ayaklarım buz gibi hele bir de ufaktan ılık değil de soğuğa yakın bir su içersem.

Hocam benimki de aynısı sanki karların üzerinde çıplak ayakla yürümüşüm gibi soğuk.
 

Geri
Yukarı