- Makaleler
- 3
Tatlı, asaletli, korkusuz, intikamcı ve sevdiklerini korumak için elinden geleni ardına koymayacak bir karakter olduğu için.
Hiç birini de yapamadı bu arada, tam tersi hem intikam alamadı hem de intikam uğruna sevdiklerine zarar verdi.İntikamcı ve sevdiklerini korumak için elinden geleni ardına koymayacak bir karakter olduğu için.
Yapamadı mı? Abby'nin bütün arkadaşlarını öldürdü, neredeyse Abby'de öldürecekti fakat bu intikamın ona bir şey kazandırmayacağını fark etti ve bundan vazgeçti. Ve bu yolun neredeyse tamamında tek başınaydı.Hiç birini de yapamadı bu arada, tam tersi hem intikam alamadı hem de intikam uğruna sevdiklerine zarar verdi.
Ellie: Joel, için rahat olsun, Abby'nin bütün arkadaşlarını öldürdüm. Karşılığında her şeyimi kaybettim belki ama Abby'nin bütün arkadaşlarını öldürdüm.Yapamadı mı? Abby'nin bütün arkadaşlarını öldürdü, neredeyse Abby'de öldürecekti fakat bu intikamın ona bir şey kazandırmayacağını fark etti ve bundan vazgeçti. Ve bu yolun neredeyse tamamında tek başınaydı.
Spoiler içinde yazmıştım normalde ama sitede hata var, bir türlü kabul etmedi.
Yapmadı mı? Bunları yapmadı mı şimdi?Yani tekrar söylüyorum, saydığın hiç bir şeyi yapamadı.
Yalan mı söylüyorum yani ben?Abby'nin bütün arkadaşlarını öldürdü, neredeyse Abby'de öldürecekti fakat bu intikamın ona bir şey kazandırmayacağını fark etti ve bundan vazgeçti
Oyun karakterlerini sevmekte ne var? Bende bir tanesine çok bağlıyım. Sizin yanıldığınız gibi düşünseydim "Oyun karakterlerini niye seviyorsunuz?" diye sorardım.Harbiden millet oyun karakterlerini seviyor.
Yapmadı değil yapamadı diyelimYapmadı mı? Bunları yapmadı mı şimdi?
Yalan mı söylüyorum yani ben?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.