Ellie Williams'ı neden seviyorsunuz?

Hiç birini de yapamadı bu arada, tam tersi hem intikam alamadı hem de intikam uğruna sevdiklerine zarar verdi.
Yapamadı mı? Abby'nin bütün arkadaşlarını öldürdü, neredeyse Abby'de öldürecekti fakat bu intikamın ona bir şey kazandırmayacağını fark etti ve bundan vazgeçti. Ve bu yolun neredeyse tamamında tek başınaydı.

Spoiler içinde yazmıştım normalde ama sitede hata var, bir türlü kabul etmedi.

@Darqx
Sevdiklerini koruyamadı, tüm arkadaşları ya öldü ya onu terk etti. Joel zaten en başta öldü.

İntikam hedefi Abby idi, arkadaşlarını zorunluluktan öldürdü sayılır, öldürmese de bir şey değişmezdi onun için. Abby'i de en sonunda öldürmedi zaten.

Korkusuz değil, it gibi korktu yolun başından sonuna kadar. Pek çok sahnede ne kadar korktuğunu, ne kadar üzüldüğünü, elinin ayağının titrediğini, nefes darlığı çektiğini vs. çok rahat bir şekilde görüyoruz. Cesaret ile korkusuzluk aynı şey değildir.

Hikayenin sunduğu şey bu zaten. Ellie çok sıradan bir insanın özelliklerini taşıyor, özel birisi değil. Bu yüzden duyguları daha rahat paylaşabiliyoruz karakterle, oyunu özel kılan yanlardan biri de bu.

Yapamadı mı? Abby'nin bütün arkadaşlarını öldürdü, neredeyse Abby'de öldürecekti fakat bu intikamın ona bir şey kazandırmayacağını fark etti ve bundan vazgeçti. Ve bu yolun neredeyse tamamında tek başınaydı.

Spoiler içinde yazmıştım normalde ama sitede hata var, bir türlü kabul etmedi.
Ellie: Joel, için rahat olsun, Abby'nin bütün arkadaşlarını öldürdüm. Karşılığında her şeyimi kaybettim belki ama Abby'nin bütün arkadaşlarını öldürdüm.

Yani tekrar söylüyorum, saydığın hiç bir şeyi yapamadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı