Elon Musk, Twitter’ın Yeni Sahibi Oldu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Twitter, Elon Musk’ın şirketi 44 milyar dolara satın alma teklifini kabul ettiğini duyurdu. Musk, şirketi 14 Nisan’daki ilk teklifinde belirtilen fiyatla hisse başına 54.20 dolardan satın aldı. Elon Musk, Twitter için 44 Milyar Dolar Ödüyor Musk, satın almayla ilgili olarak “İfade özgürlüğü, işleyen bir demokrasinin temel taşıdır ve Twitter, insanlığın geleceği için hayati önem taşıyan […]

Devamı: Elon Musk, Twitter’ın Yeni Sahibi Oldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

CEO değişecek mi yoksa, Elon Musk, CEO'da mı oldu?

Son düzenleme:
Aa, kardeşim sen ne güzel Twitter'ı almışsın. İfade özgürlüğü falan? Gel bakalım şuraya canım kardeşim gel.

Pek iyi olmadi bence. Her alanda bir markayla tekellesme istegi var gibi bu adamin. Deli dolu da birisi Twitter'i sevdigi icin bile almis olabilir sadece ne yapacagi belli olmaz.
Öyle bir amacı olduğunu sanmıyorum. Hatta Twitterın kurucusu Jack Dorsey Elon Musk'ın vizyonuna güvendiğini ve şirketin devamlılığı için tek çözüm olduğunu söyledi. Ama ne yapacağı belli olmaz dediğinize katılıyorum. Zaten çalışanlardan da böyle geri dönüşler alınmış.

Neticede isin ucu para oldugu icin hisse senetlerinin degerlenmesi acisindan pek cok calisma yapacaktir. Sirketin devamliligi vs. konusunda katiliyorum ama tam bir kapitalist patron tiplemesi maalesef. Buna bir de deli dolulugu ekleniyor. Birde tum bunlarin haricinde karakter olarak benim pek hoslandigim birisi degil. Bunlar kisisel goruslerim elbette.

Haklısınız fakat Twitter'ın belirli bir grup azınlığın elinde olup baskı sopasıyla başkalarına kendi beğenilerine göre yazıp çizdirmesine kıyasla bu daha kabul edilebilir. Kendisi gerçekten karikatürlerdeki ''zenginpatronfakirçocuğunelindenyemekalıyor.jpg'' tarzı bir adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…