Elon Musk'un projesi dil bölümünü bitirir mi?

Eminim güncelleme işini de düşünmüşlerdir. Bence olursa harika bir iş olur, düşünsene dünyanın her yerine rahatça gidebilirsin.

Türkiye konusu komik bir örnek sadece aklıma geldi.

Dostum, o kadar saçma düşünmüşsün ki. Adamın amacı herkesin birbirini sorunsuz bir şekilde anlaması, sen de diyorsun ki yok yeni kelimeler nolacak ahaha. O kelimeler olmadan da sorunsuz bir iletişim sağlanır ayrıca küçücük çipe 1000 dili nasıl sığdıracaklar demişsin. Yeryüzünde 1000 tane ayrı dil konuşan insan olduğunu düşünmüyorum, her ülkenin resmi dillerinin olduğu bir çip desen 250 dil eder etmez.Ha bu arada bu adamı küçümseyenleri anlayamıyorum

Updateyi kendi sitesinden indirmezsek.Ve virüs bulaşınca:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adamı küçümsediğim falan yok milyonlarca insandan daha zeki birisi elon musk eğer küçümseme anlamında son cümlemi yani elon musluk yazdığım yeri diyorsan orada küçük bir espri yaptım sadece ve aklıma takılan kısımları yazdım yani böyle bir şey yapacaksan en küçük şeyine kadar düşünmek zorundasın değil mi?

Son düzenleme:

Düşünmeseydi, duyurmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…