Elon Musk'un projesi dil bölümünü bitirir mi?

Evet başarabilir adam çok zeki birisi fakat bu 5-10 yılda olacak bir proje değil dediğim gibi dünya üzerinde ki dillere durmadan yeni kelimeler ekleniyor bunları nasıl güncelleyecek çok olağan dışı bir proje gibi geliyor bana ve son olarak kanka sen bu ilk yazdığım şeyden Türkiye'ye nasıl sallamayı başardın onu hala çözebilmiş değilim :D.

Eminim güncelleme işini de düşünmüşlerdir. Bence olursa harika bir iş olur, düşünsene dünyanın her yerine rahatça gidebilirsin. :D

Türkiye konusu komik bir örnek sadece aklıma geldi. :D

Dünya da 1000'den fazla dil bulunuyor bunu bir çipin içine nasıl yerleştirecek 2. olarak bu dillere yeni kelimeler ekleniyor ne yani bu çipi taktırdıktan sonra bir dile yeni kelime eklense beynimi internete bağlayıp güncelleme mi yapacağım?
Elon musluk gene rüyasında gördüğü şeyleri bültene taşıyor gitsin teslasını yapsın sinir etmesin dilcileri.

Dostum, o kadar saçma düşünmüşsün ki. Adamın amacı herkesin birbirini sorunsuz bir şekilde anlaması, sen de diyorsun ki yok yeni kelimeler nolacak ahaha. O kelimeler olmadan da sorunsuz bir iletişim sağlanır ayrıca küçücük çipe 1000 dili nasıl sığdıracaklar demişsin. Yeryüzünde 1000 tane ayrı dil konuşan insan olduğunu düşünmüyorum, her ülkenin resmi dillerinin olduğu bir çip desen 250 dil eder etmez.Ha bu arada bu adamı küçümseyenleri anlayamıyorum

Dünya da 1000'den fazla dil bulunuyor bunu bir çipin içine nasıl yerleştirecek 2. olarak bu dillere yeni kelimeler ekleniyor ne yani bu çipi taktırdıktan sonra bir dile yeni kelime eklense beynimi internete bağlayıp güncelleme mi yapacağım?
Elon musluk gene rüyasında gördüğü şeyleri bültene taşıyor gitsin teslasını yapsın sinir etmesin dilcileri.
Updateyi kendi sitesinden indirmezsek.Ve virüs bulaşınca:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum, o kadar saçma düşünmüşsün ki. Adamın amacı herkesin birbirini sorunsuz bir şekilde anlaması, sen de diyorsun ki yok yeni kelimeler nolacak ahaha. O kelimeler olmadan da sorunsuz bir iletişim sağlanır ayrıca küçücük çipe 1000 dili nasıl sığdıracaklar demişsin. Yeryüzünde 1000 tane ayrı dil konuşan insan olduğunu düşünmüyorum, her ülkenin resmi dillerinin olduğu bir çip desen 250 dil eder etmez. Ha bu arada bu adamı küçümseyenleri anlayamıyorum

Adamı küçümsediğim falan yok milyonlarca insandan daha zeki birisi elon musk eğer küçümseme anlamında son cümlemi yani elon musluk yazdığım yeri diyorsan orada küçük bir espri yaptım sadece ve aklıma takılan kısımları yazdım yani böyle bir şey yapacaksan en küçük şeyine kadar düşünmek zorundasın değil mi?

Son düzenleme:
Adamı küçümsediğim falan yok milyarlarca insandan daha zeki birisi elon musk eğer küçümseme anlamında son cümlemi yani elon musluk yazdığım yeri diyorsan orada küçük bir espri yaptım sadece ve aklıma takılan kısımları yazdım yani böyle bir şey yapacaksan en küçük şeyine kadar düşünmek zorundasın değil mi?

Düşünmeseydi, duyurmazdı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı