Sorum budur. Dil bölümü seçtim ama bu Elon Musk'un çip projesi dil bölümünü bitirir mi? Bizim ülkeye gelir mi bu alet? Bilmeyen varsa arkadaşlar sanırım beyne takılan bir çip ile yabancı dil bilmenize gerek kalmıyor. Basitçe böyle bir şeydi yani.
Sorum budur. Dil bölümü seçtim ama bu elon Musk'un çip projesi dil bölümünü bitirir mi? Bizim ülkeye gelir mi bu alet? Bilmeyen varsa arkadaşlar sanırım beyne takılan bir çip ile yabancı dil bilmenize gerek kalmıyor. Basitçe böyle bir şeydi yani.
Daha tüm dünya virüsün çözümünü bulamadı, beyne yazılım atıp çip falan takacaklar, biraz Elon'un gazı gibi geliyor. Neyse, biz karışmayalım ona Allah bilir.
Dünya da 1000'den fazla dil bulunuyor bunu bir çipin içine nasıl yerleştirecek 2. olarak bu dillere yeni kelimeler ekleniyor ne yani bu çipi taktırdıktan sonra bir dile yeni kelime eklense beynimi internete bağlayıp güncelleme mi yapacağım?
Elon musluk gene rüyasında gördüğü şeyleri bültene taşıyor gitsin teslasını yapsın sinir etmesin dilcileri.
Adam yoktan gelip sadece birkaç senede uzaya roket gönderdi. Bunu başaramayacağını zannetmiyorum.
Türkiye'de ise, musluğu açınca diğer musluktan su az geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.