Elraen Jugularis alınır mı?

Bütçe
11-12k

MagicScorpio

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum, sizce iyi mi? Isınma problemi olur mu ya da darboğaz problemi olur mu? Ve PSU bu sisteme yeter mi? Ayrıca başka sistem ya da parça önerileriniz varsa da söylerseniz memnun olurum. Bütçe olarak Max 11-12K'ya çıkabiliyorum. Ayrıca oyun kodlama, 3D modelleme ve montaj öğreniyorum ve oyun da oynuyorum bu sistem bu işlerimi karşılar mı?

1615213886948.png

Arkadaşlar aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum, sizce iyi mi? Isınma problemi olur mu ya da darboğaz problemi olur mu? Ve PSU bu sisteme yeter mi? Ayrıca başka sistem ya da parça önerileriniz varsa da söylerseniz memnun olurum. Bütçe olarak Max 11-12K'ya çıkabiliyorum. Ayrıca oyun kodlama, 3D modelleme ve montaj öğreniyorum ve oyun da oynuyorum bu sistem bu işlerimi karşılar mı?

Eki Görüntüle 912438

Bu fiyata 1660S almak saçmalık bu arada. O fiyatlara 3060'lı sistemler vardı.

Eki Görüntüle 912438
Anakart B550 serisi bir şey yapılabiliyor mu?
F/P oranını bilmam ama iyiye benziyor.
İşte bak dediğim gibi FP oranını bilmiyorum :D.

Eki Görüntüle 912438
Ayrıca sıvı soğutucu neden eklediniz ? Overclock mu yapacaksınız ?

Eğer alabilirseniz bu daha iyi bir seçenek olur.
İşlemci olarak 5600X daha iyi olurdu. RTX 3060 ve 5600X lü sistemlere bakın.

Bu fiyatlara 3060'lı sistemler var bence almayın.
Bu nasıl bir kazıklamadır arkadaş. Sakın ama sakın almayın.
Bu daha iyi.
3060 lı sistemlerde vardı.
3060lı sistem hiç bulamadım bu fiyata ve böyle işlemciye. Bildiğiniz varsa linkini atabilir misiniz?
Anakart B550 serisi bir şey yapılabiliyor mu?
F/P oranını bilmam ama iyiye benziyor.

İşte bak dediğim gibi FP oranını bilmiyorum :D.
ASUS ROG STRIX B550-F GAMING seçilebiliyor ama fiyatı neredeyse 1k tl oynuyor
Ayrıca sıvı soğutucu neden eklediniz ? Overclock mu yapacaksınız ?
Evet overclocklu gelecek bilgisayar. Ayrıca yaptığım işler bilgisayarı zorlayacak işler olduğu için sıvı soğutma takmak istedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı