Elraen parva alınır mı?

Isı borusu var, Evo daha kaç kere diyeceğim bilmiyorum.
Hocam Evo yazmadığı için öyle düşündüm, pardon.

Bence şu şekilde alınabilir bir sistem:
R5 3500X.
RX 580/1650S (Bütçeye göre RX 570).
2X 3200 MHz RAM.

5000 TL'ye geliyor.

Yardımcı olan herkese teşekkürler, konu kilitlenebilir. Bende bir fikir oluştu.

Bana kalırsa elraenn parva almak yerine 4100 TL'ye yakın fiyatlara 3100 + 1650 Super ile sistem toplamak daha iyi olur. Tabi pek mümkün değil bu aralar. Dolar aldı başını gidiyor.

Sistem fena sayılmaz. Alınabilir.

Sakın RX serisi bir kart alma hatasına düşmeyin 1650S alın gerekirse tek slot RAM kullanır sonra eklersiniz.
RX serisi bir kart almak bir hata değil. Neden böyle düşünüyorsunuz? Düşük bütçelerde RX serisi bir kart en ideal seçenektir.

Sakın RX serisi bir kart alma hatasına düşmeyin 1650S alın gerekirse tek slot RAM kullanır sonra eklersiniz.
Üzgün atan arkadaşlar kafalarını çalıştırabilirler mi 580-570 ile 1650S arasında gidip geliyoruz üzgün atma amacınız ney ?
RX serisi bir kart almak bir hata değil. Neden böyle düşünüyorsunuz? Düşük bütçelerde RX serisi bir kart en ideal seçenektir.
Seçenekti artık değil 1650S giriş seviyesine hükmediyor. Gerek düşük TDP değeri oyunlarda verdiği fazla FPS fiyatı daha ucuza bile bulunabiliyor. Stabilte desen tamam NVIDA fanboyu değilim ama gerçekler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…