Elraenn Jugularis mi Unlost X mi?

tahamertgunay

Femtopat
Daha fazla  
Uzun süredir forumlarda dolaşıyorum, hiçbir yerde böyle samimi ve birbirine yardımcı olan insanları bir yere toplayan bir forum görmemiştim. Buraya yazabilmemin en büyük desteği.

Bilgisayar toplamak istiyorum. Öneri olarak çevremde bu 2 sistemi önerdiler fakat çok fazla kararsızım. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ikili arasında Elraenn Jugularis daha iyi ancak başka bir alternatif önermek istiyorum.

Tek farkları içerisindeki SSD miktarının daha fazla olması, onun dışında CPU ve GPU kanadında aynı modeller.

Unlost PC'lerin fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum, ikisi de bana göre pahalı olsa da Elraenn Jugularis daha iyi.
Çoğu kişide msı ile Asus karşılaştırmaz gibi konuştu kafam çok karışık çok iyi anlamıyorum ne yalan söyliyeyim
Bu ikili arasında Elraenn Jugularis daha iyi ancak başka bir alternatif önermek istiyorum.

Tek farkları içerisindeki SSD miktarının daha fazla olması, onun dışında CPU ve GPU kanadında aynı modeller.
1 tb yapmak istiyorum zaten kendi sitesinden de alsam sizce öyle nasıl olur ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı