Elraenn nasıl bu kadar izleniyor?

Kitlesini ve bazı davranışlarını sevmesem de diğer yayıncılardan daha samimi hissettiren birisi. Ha şahsen ben Rr'yi tercih ederim.
Yaş ortalaması gittikçe düşüyor. Ben severim kendisini ama onun kitlesinden kendimi saymam. Yayınlardan ziyade kesitlerini izliyorum ve sadece kesit izleyen de tek ben değilim. 😀
Limon tayfa ile korku oyunları da aşırı sarıyor.
8 saat boyunca oturup bir tane canlı yayın izleyecek kadar hayatsız olmadığınız için kendinizi tebrik etmeniz lazım. Yayıncı o 8 saatten bolca para kazanıyor evet ama izleyicinin 8 saatin tamamından bir şey kazanması çok çok düşük bir ihtimal.

Yaşım gereği daha yeni Twitch yayınları izlemeye başladım ve elraenn eski yayıncılardan olmasına, rağmen 40k izlenmesi anormal geliyor. 8 ay yayın yapmayan adam aynı kitleyi tekrar nasıl buluyor? TR'nin ilk yayıncılarından unlost 5K civarı izleniyor, bu iş nasıl oluyor açıklayabilecek var mı?
Pandemi döneminde patlamasını GTA5 RP'leriyle yapan ve birçok insanın gönlünü kazanan yakışıklı bir abimiz. Jahrein'le zamanında çok fazla bot tartışması yaşamışlardı ve hala bazı kişiler bot olduğunu düşünüyor. (şahsi düşüncem bot falan değil)

Adamın önceden karınca çiftliği kanalı vardı oradan bir kitlesi vardı bir de oyun sohbet ve ekipli oyunla muhabbetler araya girince patlama yaşadı 30 40 bin izleniyor anlık.

Yaşım gereği daha yeni Twitch yayınları izlemeye başladım ve elraenn eski yayıncılardan olmasına, rağmen 40k izlenmesi anormal geliyor. 8 ay yayın yapmayan adam aynı kitleyi tekrar nasıl buluyor? TR'nin ilk yayıncılarından unlost 5K civarı izleniyor, bu iş nasıl oluyor açıklayabilecek var mı?

Bot 😅

Son düzenleyen: Moderatör:
Kitlesini ve bazı davranışlarını sevmesem de diğer yayıncılardan daha samimi hissettiren birisi. Ha şahsen ben Rr'yi tercih ederim.

8 saat boyunca oturup bir tane canlı yayın izleyecek kadar hayatsız olmadığınız için kendinizi tebrik etmeniz lazım. Yayıncı o 8 saatten bolca para kazanıyor evet ama izleyicinin 8 saatin tamamından bir şey kazanması çok çok düşük bir ihtimal.

YouTube'da yayın kesitlerini izlemek daha mantıklı. En azından ben o şekilde yapıyorum. Elraen iyi yayıncıdır ama chati bu aralar gerçekten çöp ötesi.

Elraenn eğlenceli bir ekibe sahip ve oynadığı oyun türü olarak oldukça çeşitli.

Yayın izleyen biri değilim fakat YouTube'daki editli Elraenn videoları bence eğlenceli.

Bırakın Twitch'i artık YouTube'da bile bot basamıyorsunuz, Twitch gibi bir platformda bot basıyor demek "ben bilgisizim" demek gibi bir şey.
Bu adam yayıncılığa dün başlamadı. Örnek olarak zamanaında Orkun Işıtmak'ta Youtube'da bot basarak büyüdü sonradan da kendiside itiraf etti zaten. Twitchte'de 4-5 sene öncesine kadar bot basmakta zor bir olay değildi.

Bot basıyorsun Twitch'te üstte gözüküyorsun sonra o bastığın botlar organik takipçi olarak sana geri dönüyor 😉
Yani bu kadar kitleyi ve ilgiyi hak ettiğini düşünüyorsun.
Sadece biraz popülerlik lazımdı adama çünkü samimi, yakışıklı, halktan biri gibi gözüken, yanınada birkaç komik adam ver tam türk halkının istediği bir fenomen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı