Bırakın Twitch'i artık YouTube'da bile bot basamıyorsunuz, Twitch gibi bir platformda bot basıyor demek "ben bilgisizim" demek gibi bir şey.Yanıma 2-3 şebek lazım.
Bırakın Twitch'i artık YouTube'da bile bot basamıyorsunuz, Twitch gibi bir platformda bot basıyor demek "ben bilgisizim" demek gibi bir şey.Yanıma 2-3 şebek lazım.
8 ay pusuya yatıp yayın açmasını bekleyen insanlar tanıyorum. Adamın samimiliği ve eğlenceli tepkileri diğerlerine göre daha izlenebilir yapıyor bence onu.
8 saat boyunca oturup bir tane canlı yayın izleyecek kadar hayatsız olmadığınız için kendinizi tebrik etmeniz lazım. Yayıncı o 8 saatten bolca para kazanıyor evet ama izleyicinin 8 saatin tamamından bir şey kazanması çok çok düşük bir ihtimal.Yaş ortalaması gittikçe düşüyor. Ben severim kendisini ama onun kitlesinden kendimi saymam. Yayınlardan ziyade kesitlerini izliyorum ve sadece kesit izleyen de tek ben değilim.
Limon tayfa ile korku oyunları da aşırı sarıyor.
Pandemi döneminde patlamasını GTA5 RP'leriyle yapan ve birçok insanın gönlünü kazanan yakışıklı bir abimiz. Jahrein'le zamanında çok fazla bot tartışması yaşamışlardı ve hala bazı kişiler bot olduğunu düşünüyor. (şahsi düşüncem bot falan değil)Yaşım gereği daha yeni Twitch yayınları izlemeye başladım ve elraenn eski yayıncılardan olmasına, rağmen 40k izlenmesi anormal geliyor. 8 ay yayın yapmayan adam aynı kitleyi tekrar nasıl buluyor? TR'nin ilk yayıncılarından unlost 5K civarı izleniyor, bu iş nasıl oluyor açıklayabilecek var mı?
Yaşım gereği daha yeni Twitch yayınları izlemeye başladım ve elraenn eski yayıncılardan olmasına, rağmen 40k izlenmesi anormal geliyor. 8 ay yayın yapmayan adam aynı kitleyi tekrar nasıl buluyor? TR'nin ilk yayıncılarından unlost 5K civarı izleniyor, bu iş nasıl oluyor açıklayabilecek var mı?
Kitlesini ve bazı davranışlarını sevmesem de diğer yayıncılardan daha samimi hissettiren birisi. Ha şahsen ben Rr'yi tercih ederim.
8 saat boyunca oturup bir tane canlı yayın izleyecek kadar hayatsız olmadığınız için kendinizi tebrik etmeniz lazım. Yayıncı o 8 saatten bolca para kazanıyor evet ama izleyicinin 8 saatin tamamından bir şey kazanması çok çok düşük bir ihtimal.
Bu adam yayıncılığa dün başlamadı. Örnek olarak zamanaında Orkun Işıtmak'ta Youtube'da bot basarak büyüdü sonradan da kendiside itiraf etti zaten. Twitchte'de 4-5 sene öncesine kadar bot basmakta zor bir olay değildi.Bırakın Twitch'i artık YouTube'da bile bot basamıyorsunuz, Twitch gibi bir platformda bot basıyor demek "ben bilgisizim" demek gibi bir şey.
Yani bu kadar kitleyi ve ilgiyi hak ettiğini düşünüyorsun.Bot basıyorsun Twitch'te üstte gözüküyorsun sonra o bastığın botlar organik takipçi olarak sana geri dönüyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.