Elraenn nasıl bu kadar izleniyor?

Limon tayfa rrane jordiseps fulya abla falan olsun ekip hem trol hem de eğlenceli yayınlara mazsaka namık ekin gibi gibi sevilen insanları konuk etmesi GTA RP de sevilen bir sunucuları olup GTA sever oyuncuları çekmesi ya işte bir gün deyip hikayeler anlatması Reddit gibi bir platform da r place etkinliğinde komutan gibi yaptırdığı icraatleri olsun her şeyiyle çok yönlü random insan çekebilecek birisi ve bunu yapmak herkesin harcı değil ayrıca adam aquaman 🫡 ek olarak tuğkan abinin YouTube kanalı da var oradan gelen izleyiciler de var.

Limon tayfa rrane jordiseps fulya abla falan olsun ekip hem trol hem de eğlenceli yayınlara mazsaka namık ekin gibi gibi sevilen insanları konuk etmesi GTA RP de sevilen bir sunucuları olup GTA sever oyuncuları çekmesi ya işte bir gün deyip hikayeler anlatması Reddit gibi bir platform da r place etkinliğinde komutan gibi yaptırdığı icraatleri olsun her şeyiyle çok yönlü random insan çekebilecek birisi ve bunu yapmak herkesin harcı değil ayrıca adam aquaman 🫡

Hocam bana göre ebo kadar troll yayıncı yok.

Tuğkan abiyi severim ama fanları aşırı toxic büyük ihtimal çoğunluğu yaşları küçük izleyiciler oluşturuyor.

Hocam beni fanlar değil adamın kendisi ilgilendirir. Ayrıca insanlar chat toksikliği yüzünden bazı yayıncıları izlemeyi bırakmış adam için mi izliyorsun chat için mi?

Eee ona da bakıyorum anormal bir durum göremiyorum. Mart 2018'den itibaren takipçisi artmaya başlamış çünkü çok iyi hatırlıyorum editleri, anıları, kesitleri ve videoları YouTube, İG Reels vb. yerlerde paylaşılmaya başlanmıştı. Ki ben de arkadaşım sayesinde kendisini tanıdım, istatistikler diye diye konuşuyorsunuz da Aralık 2020'deki patlama istatisiği tamamen Namık Ekin, Cyberpunk ve sohbet yayınlarıydı. Adamın muhabbetini seven herkes girdi izledi. Kanıtınız yok, dediğim gibi boşu boşuna insanların hakkına girmeyin. Ortada bir emek var ve bunu hak eden biri var. Bilemiyorum bunları sanırım aklınıza Jahrein sokmuş gibi, gerçi kendisine küfür edilsin de dava açayım diye bekleyen birinden de tam olarak bunu beklerdim.
İkisininde takipçisi değilim ikisinide samimi bulmuyorum zamanında Elraen yayınlarda yaptıkları itici geliyor son olarak Elraen'in 16 Nisan 2018'de 97 izlenirken 29 Nisan 2018'de 1786 izlenmeside sanırsam patlamadan dolayı 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı