Elraenn Parva kasa vs Zalman N5 MF

Dosya Ekleri

• 18538404_1.jpg
    18538404_1.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 61
@mercovalo Hazır sistemle genelde Vento veriliyor. Zalman kasada 2 adet 2.5 SSD/HDD ve 2 adet 3.5 HDD yuvası mevcut. Vento kasada ise 4 adet 2.5 SSD/HDD ve 2 adet 3.5 HDD yuvası var. Ön port olarak Vento fazladan 1 adet 3.0 USB girişine sahip. Fiyat farkı 50-100TL ise Vento'yu tercih ederdim. Dolar bazında 10 dolardan fazla fark yoksa Vento'yu tercih ederdim.
Sıvı soğutma veya hava soğutmanız varsa ölçüleri ile ilgili uyumu kontrol edin almadan önce. Bu da tercih için bir sebep olabilir.

Vento çünkü mesh olması nedeniyle hava akışı daha iyi olur.

Zalman da mesh zaten. Bende Vento var şu anda ve çok ucuza almıştım ben. Yani satıp sıfır Zalman alırsam üstüme çok az da olsa param bile kalır. Forumda çok öneriliyor ve övülüyor Zalman N5 MF, bu yüzden aklıma bu fikir geldi

N5 MF. VG07F'te egzoz fan bulunmuyor.

Bulunuyor.
@mercovalo Hazır sistemle genelde Vento veriliyor. Zalman kasada 2 adet 2.5 SSD/HDD ve 2 adet 3.5 HDD yuvası mevcut. Vento kasada ise 4 adet 2.5 SSD/HDD ve 2 adet 3.5 HDD yuvası var. Ön port olarak Vento fazldaadan 1 adet 3.0 USB girişine sahip. Fiyat farkı 50-100TL ise Vento'yu tercih ederdim. Dolar bazında 10 dolardan fazla fark yoksa Vento'yu tercih ederdim.
Sıvı soğutma veya hava soğutmanız varsa ölçüleri ile ilgili uyumu kontrol edin almadan önce. Bu da tercih için bir sebep olabilir.

Tamam, teşekkürler. Zaten ben Vento'yu Zalman'la neredeyse aynı fiyata almıştım. Burada Zalman 165lari (351 TL), Vento ise 240lari (511 TL). Ben ise Vento'yu 185lari (394 TL)'ye almıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı