Elsa RTX 3060 alınır mı?

Bütçe
5800

Worldax

Kilopat
Yer
Gebze, Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Elsa RTX 3060 sizce alınır mı? 5320₺ ye denk geliyor hemen hemen Japonya'dan, elsa INNO3D markasının bir alt markası ancak pek güvenilir gözükmüyor görünüşü falan.

1630158444112.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilir ancak Japonya'dan kargolama süreci sıkıntılı oluyor. Hesabını kapayabiliyorlar (ücreti çekip veyahut çekmeyip). Kullanıcı destekle iletişim kurup hesabını doğrulama işlemi de çoğunlukla hesabın tamamıyla kapanmasıyla sonuçlanıyor. Buna ek olarak da hesapladığınız fiyat vergili fiyat. Karta gelirsek, alınabilir. Öyle aman aman bir şey beklemeyin. Giriş seviye bir kart. Isınacaktır, ancak sorun çıkaracak seviyeye çıkmaz diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilir ancak Japonya'dan kargolama süreci sıkıntılı oluyor. Hesabını kapayabiliyorlar (ücreti çekip veyahut çekmeyip). Kullanıcı destekle iletişim kurup hesabını doğrulama işlemi de çoğunlukla hesabın tamamıyla kapanmasıyla sonuçlanıyor. Buna ek olarak da hesapladığınız fiyat vergisiz fiyat.
Dün RTX 3060 Gigabyte almıştım 3 fanlı modeli 5700₺ ye siparişi iptal edip şüpheli hesap yaptılar bende formu doldurdum ve hesabımı güvenilir kıldılar ancak o modelin stoğu kalmadı. Bir daha olacağını sanmıyorum
Elsa kalite açısından INNO3D, ASUS gibi markaların yakınından geçemez ama fiyatı çok uygun, alınır.
Gainward GHOST 5500₺ aklım Gainward almaya gidiyor

Alınabilir ancak Japonya'dan kargolama süreci sıkıntılı oluyor. Hesabını kapayabiliyorlar (ücreti çekip veyahut çekmeyip). Kullanıcı destekle iletişim kurup hesabını doğrulama işlemi de çoğunlukla hesabın tamamıyla kapanmasıyla sonuçlanıyor. Buna ek olarak da hesapladığınız fiyat vergili fiyat. Karta gelirsek, alınabilir. Öyle aman aman bir şey beklemeyin. Giriş seviye bir kart. Isınacaktır, ancak sorun çıkaracak seviyeye çıkmaz diye düşünüyorum.
Hocam sanırım Kurotokishi marka RTX kullanıyorsunuz, 5700₺ sizce almaya değermi? Beyaz ve Siyah modelleri mevcut
Bence 3060'lardan birini alın, 1660 Tİ'dan çok daha iyiler.
1630159527628.png

Bu modeli alacağım şimdi, tekrar stoğa girdi umarım alana kadar bitmez
GIGABYTE 3060 modelini aldım, SONUNDA RTX İLE MİNECRAFT OYNAYABİLECEĞİM 🎉🎉🎉

Eki Görüntüle 1151280
Bu modeli alacağım şimdi, tekrar stoğa girdi umarım alana kadar bitmez
GIGABYTE 3060 modelini aldım, SONUNDA RTX İLE MİNECRAFT OYNAYABİLECEĞİM 🎉🎉🎉
Ben kendimikini +250 Core,+1100 Memory clock hız aşırtılmış kullanıyorum, yaz sıcaklarında 80 dereceyi geçmedi. Ama Gigabyte daha iyidir. Benimki vergi dahil 98 bin yene gelmişti martta. İyi fiyat. Almak için de güzel bir zaman.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı