V vayne ban Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 245 Çözümler 1 2 Mart 2021 #11 İzoly markasının belirttiğin üründeki ekran kartı opsiyonlarını görünce tebessüm ettim. Sizde edebilirsiniz,buyrun; Dosya Ekleri Untitled.jpg 9 KB · Görüntüleme: 193
İzoly markasının belirttiğin üründeki ekran kartı opsiyonlarını görünce tebessüm ettim. Sizde edebilirsiniz,buyrun;
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #12 Linusl dedi: Konu var profilimde tekrar mı açayım? Genişletmek için tıkla... Bakıyorum şimdi.
moxxi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 4 2 Mart 2021 #13 vayne ban dedi: İzoly markasının belirttiğin üründeki ekran kartı opsiyonlarını görünce tebessüm ettim. Sizde edebilirsiniz,buyrun; Genişletmek için tıkla... Oyun canavarına bak be GTX 1080 TI dan iyi (!).
vayne ban dedi: İzoly markasının belirttiğin üründeki ekran kartı opsiyonlarını görünce tebessüm ettim. Sizde edebilirsiniz,buyrun; Genişletmek için tıkla... Oyun canavarına bak be GTX 1080 TI dan iyi (!).
O ozan deniz mert Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #14 Yusuf demir 16 dedi: Arkadaşlar uzun süredir hazır sistem arıyordum karşıma izoly n12x - Google Alışveriş Izoly N12X ve elwind Silver çıktı. Hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Izoly berbat bir marka kullandıkları işlemci 1.nesil çok berbat kasaları var turboz ve Izoly'den kaçının önermem.
Yusuf demir 16 dedi: Arkadaşlar uzun süredir hazır sistem arıyordum karşıma izoly n12x - Google Alışveriş Izoly N12X ve elwind Silver çıktı. Hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Izoly berbat bir marka kullandıkları işlemci 1.nesil çok berbat kasaları var turboz ve Izoly'den kaçının önermem.
chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.598 Makaleler 7 Çözümler 10 2 Mart 2021 #15 vayne ban dedi: Izoly markasının belirttiğin üründeki ekran kartı opsiyonlarını görünce tebessüm ettim. Sizde edebilirsiniz, buyurun; Genişletmek için tıkla... RX 550 = Game Monster.
vayne ban dedi: Izoly markasının belirttiğin üründeki ekran kartı opsiyonlarını görünce tebessüm ettim. Sizde edebilirsiniz, buyurun; Genişletmek için tıkla... RX 550 = Game Monster.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 2 Mart 2021 #16 Izoly çalışanı: Evet kardeşim ya Gt 430 var bende çok iyi oyun canavarı sen de al ucuz zaten.
Formi Megapat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #17 vayne ban dedi: İzoly markasının belirttiğin üründeki ekran kartı opsiyonlarını görünce tebessüm ettim. Sizde edebilirsiniz,buyrun; Genişletmek için tıkla... Eba canavası son gazi.
vayne ban dedi: İzoly markasının belirttiğin üründeki ekran kartı opsiyonlarını görünce tebessüm ettim. Sizde edebilirsiniz,buyrun; Genişletmek için tıkla... Eba canavası son gazi.
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Mart 2021 #18 Yusuf demir 16 dedi: Arkadaşlar uzun süredir hazır sistem arıyordum karşıma izoly n12x - Google Alışveriş Izoly n12x ve Elwind Silver çıktı. Hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... İkisi arasından İzoly. Ama sistemler iyi değil en fazla zula, Cs... falan oynarsın bunlarla.
Yusuf demir 16 dedi: Arkadaşlar uzun süredir hazır sistem arıyordum karşıma izoly n12x - Google Alışveriş Izoly n12x ve Elwind Silver çıktı. Hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... İkisi arasından İzoly. Ama sistemler iyi değil en fazla zula, Cs... falan oynarsın bunlarla.
A alp karaca Centipat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #19 Izoly'nin işlemcisi eski bir işlemci, ekran kartı da eski. Elwind Silver daha güncel fiyatına göre uygun.
Izoly'nin işlemcisi eski bir işlemci, ekran kartı da eski. Elwind Silver daha güncel fiyatına göre uygun.
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #20 alp karaca dedi: Izoly'nin işlemcisi eski bir işlemci, ekran kartı da eski. Elwind Silver daha güncel fiyatına göre uygun. Genişletmek için tıkla... hE? Intel core i5 eski anlıyorum.
alp karaca dedi: Izoly'nin işlemcisi eski bir işlemci, ekran kartı da eski. Elwind Silver daha güncel fiyatına göre uygun. Genişletmek için tıkla... hE? Intel core i5 eski anlıyorum.