Emachines EM350 minibook sisteme göre OS önerisi

Merhaba ben 2017'den beri Windows XP kullanmaktayım. Ancak şöyle bir sorunum var çok sıkıldım ve bu sistemde bazı 32 Bit dosyalar açılmıyor. Aslında bu bir laptop değil minibook olduğu için zorlamak istemiyorum. Verdiğim sisteme göre işletim sistemi önerir misiniz?

(Bir de macOS kurulabilirse leopar Big Sur'ya da sirrea gibi nasıl kurulduğunu ve gerekli programları atarsanız mutlu olurum).
İsterseniz windows 7 ultimate 64 bit/32bit kurulum dosya linkini verebilirim

İsterseniz Windows 7 Ultimate 64 bit/32bit kurulum dosya linkini verebilirim.

Denedim ancak Chrome inerken bile 2 GB tın ikisini de kullanıyordu çok kasıyordu bir de.

Denedim ancak Chrome inerken bile 2 GB tın ikisini de kullanıyordu çok kasıyordu bir de.
Benimde eski laptop um var 15 yıllık windows 10 Pro 64 bit çok rahat çalışıyor 2gb ram Intel Celeron işlemci

Merhaba ben 2017'den beri Windows XP kullanmaktayım. Ancak şöyle bir sorunum var çok sıkıldım ve bu sistemde bazı 32 Bit dosyalar açılmıyor. Aslında bu bir laptop değil minibook olduğu için zorlamak istemiyorum. Verdiğim sisteme göre işletim sistemi önerir misiniz?

(Bir de macOS kurulabilirse leopar Big Sur'ya da sirrea gibi nasıl kurulduğunu ve gerekli programları atarsanız mutlu olurum).
Windows XP Service Pack 3 kurabilirsiniz xp nin son sürümü: Windows XP Service Pack (Windows)
Bunu deneyebilirsiniz Windows xp nin 3. Sürümü Antivirüs olarak : Windows XP için Antivirüs | Buradan Ücretsiz İndirin | Avast
Hem format atmış olursunuz bilgisayar hızlanır

Son düzenleme:
Msra ancak Windows XP virüs alıyor diye duyuyorum. Sadece bu da değil başka işletim sistemide arıyorum ben bu sistemde film izlemek istiyorum ancak XP her siteyi desteklemiyor.

Hocam destekliyor mypal tarayıcıyı deneyin derim çoğu siteye girebilirsiniz.
Olmadıysa legacyupdate ile sertifika güncelleyebilirsiniz.

Eğer virüslerden korkuyorsanız AVG veya Avast'ı deneyebilirsiniz yalnız Windows XP için desteklenen sürümleri indirin yoksa Win32 hatası alırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı