Benim bilgisayarim Emachines G630. Bana mac osu uygulamaya yardim ederseniz minnetdar olurum. Siz arkadaslardan haber bekliyorum. Hepinize ayrica teşekkürler. (Eyer bu uygulamayi yapabilirimse ben mac os windows 7 boot olaraq kulanmaq istiyorum. Yani bu da mumkun olurmu?) (Yalnisliga yol verdiysem ozur dilerim cunki ben Azeriyim yani bazi kelimeleri bilmeyebilirim.)
Модельный ряд
eMachines G630
Процессор
AMD Athlon™ II Dual-Core M300, 2.0GHz
Память
2048Mb
Жесткий диск
250Gb
Матрица
17.3" WXGA+(1600x900) с технологией светодиодной подсветки
Niresh dağıtımını kurabilirsiniz. İşlemci üreticiniz AMD olduğu için yüklenmesi zor diğer dağıtımlarda zorluklar çekebilirsiniz. Eğer işlemci üreticiniz Intel olsaydı daha kolay olurdu...
Niresh12495 PC'ler için modifiye edilmiş bir Mac OS X dağıtımıdır. Mavericks ne yazık ki mevcut değil, ama Mountain Lion'ı var. Forum kurallarınca yasa dışı link paylaşmak yasak, onun için size özel mesaj atmak zorundayım...
Cook cok sag olun evet indirmeyi biliyorum indirdikden sonra yardim ederseniz cok memun olurum. Aleykumsalam qardas benden de butun Turkiyeye selamlarimi iletiyorum bir gun Azerbaijana gelirseniz basim ustunde yeriniz vardir.
- - - Güncellendi - - -
Beni nedense cezalandirdilar sizce ben ne yanlisliq yapdim? Burada hangi kuralara uymadim?
- - - Güncellendi - - -
maladjustedkardes sana ozel olaraq mesaj yazmak istedim amma olmadi. Kusura bakam buraya yazasi oldum.
- - - Güncellendi - - -
İndirdim simdi nasil kurulumu yapmaliyim bana yardimci olur musunuz?
Bunlar pek önemli değil. USB'siz kurulum ve de dual boot için. Eğer sadece Mac isterseniz, veya tüm harddisk'i silecekseniz bu yöntemi sakın uygulamayın...