Emachines G630 Mac OS X Kurmak mümkün mü?

rafil

Hectopat
Benim bilgisayarim Emachines G630. Bana mac osu uygulamaya yardim ederseniz minnetdar olurum. Siz arkadaslardan haber bekliyorum. Hepinize ayrica teşekkürler. (Eyer bu uygulamayi yapabilirimse ben mac os windows 7 boot olaraq kulanmaq istiyorum. Yani bu da mumkun olurmu?) (Yalnisliga yol verdiysem ozur dilerim cunki ben Azeriyim yani bazi kelimeleri bilmeyebilirim.)

Acer_eMachines_E630-322G32MIKK_LX.N900C.010-2.jpg

empty.gif
Модельный рядeMachines G630
empty.gif
ПроцессорAMD Athlon™ II Dual-Core M300, 2.0GHz
empty.gif
Память2048Mb
empty.gif
Жесткий диск250Gb
empty.gif
Матрица17.3" WXGA+(1600x900) с технологией светодиодной подсветки
empty.gif
ВидеоATI™ Mobility Radeon™ HD4570 512Mb
empty.gif
Звуковая картаIntel® High Definition Audio
empty.gif
Оптические устройстваDVD-Super Multi Double Layer
empty.gif
Порты2хUSB 2.0, VGA, Head-Out, Microphone-In, Kensington Lock
empty.gif
Устройства связиLAN, Wi-Fi
empty.gif
БатареяLi-ion
empty.gif
Размеры устройства247 x 372 x 42 мм
empty.gif
Вес2,7 кг
empty.gif
Программное обеспечениеMicrosoft® Windows 7 Home Basic 64-bit
empty.gif
Гарантия1 год

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasil yani daha acik izah edebilir misiniz?

- - - Güncellendi - - -

info.png

İslemciler boyle..

- - - Güncellendi - - -

info01.png

- - - Güncellendi - - -

Bana en mumkun olanindan lutfen yardim edin. Çunkü ben mac os olmasini cok istiyorum.

Niresh dağıtımını kurabilirsiniz. İşlemci üreticiniz AMD olduğu için yüklenmesi zor diğer dağıtımlarda zorluklar çekebilirsiniz. Eğer işlemci üreticiniz Intel olsaydı daha kolay olurdu...

Niresh12495 PC'ler için modifiye edilmiş bir Mac OS X dağıtımıdır. Mavericks ne yazık ki mevcut değil, ama Mountain Lion'ı var. Forum kurallarınca yasa dışı link paylaşmak yasak, onun için size özel mesaj atmak zorundayım...

Cook cok sag olun evet indirmeyi biliyorum indirdikden sonra yardim ederseniz cok memun olurum. Aleykumsalam qardas benden de butun Turkiyeye selamlarimi iletiyorum bir gun Azerbaijana gelirseniz basim ustunde yeriniz vardir.

- - - Güncellendi - - -

Beni nedense cezalandirdilar sizce ben ne yanlisliq yapdim? Burada hangi kuralara uymadim?

- - - Güncellendi - - -

maladjusted kardes sana ozel olaraq mesaj yazmak istedim amma olmadi. Kusura bakam buraya yazasi oldum.

- - - Güncellendi - - -

İndirdim simdi nasil kurulumu yapmaliyim bana yardimci olur musunuz?

Bunlar pek önemli değil. USB'siz kurulum ve de dual boot için. Eğer sadece Mac isterseniz, veya tüm harddisk'i silecekseniz bu yöntemi sakın uygulamayın...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı