Emekli Memurları Devlet Neden İşten Çıkarmıyor?

50 kusur yaşında biri 3500 TL ve ustunu rahat alır. Salak değiliz 50 yaşında o seviyeye gelemediysen mesleği sal zaten.

Ben hayir kurumu değilim, tabii ki ben destek verecek değilim kimseye. Kopek gibi vergi ödediğimiz devlet bakmalı bu insanlara. Bu adamları rahata ulaştırıp gençlere istihdam sağlamalı. Bu şekilde 2 tarafta mutlu olur.

Şu anda ise 2 tarafta mutlu değil kanımca.
 
Ben aslında burada devlete biraz hak veriyorum çünkü devlet, emekli maaşı 3500 TL olanı da emekli yapsa 6000 TL olanı da emekli yapsa bu emekli olanların %90'ı yine geçinemiyoruz diye şikayet edicek. Evet, işsizlik oranı azalır ama bu seferde de çalışmak isteyenleri zorla emekli yapıyorlar diyecekler. Kısacası her şey imzamdaki gibi.
 
Hocam emeklileri bilmem ama şu millet vekilleri ne iş yapıyorda 25 bin TL üstü maaş alıyor? Sabahtan akşama kadar yatıyorlar. Millet asgari üçretle fıtık olurken millet vakilleri göbek ağırlıklarıyla yürüyemiyor.
 
Aklıma Bülent Arınç geldi gece gece
 
İfadeler: ksn
@Jira ayıp ediyorsun. Daha olayın içerini bilmeden 50 yaşında maaşı az, mesleği salsın falan, diyorsun. Ayrıca ''ben hayır kurumu muyum?'' gibi kelimelerin hiç hoş değil. Ben bize yardım et, demedim. Empati kurman için o cümleyi söyledim. Herkesin bir derdi var, anla diye. Yoksa kimse keyfinden çalışmaz.

Bütün memurlar aynı değildir. Dereceleri, bölümleri vardır. Babam devlet hastanesinin müdürlüğüne kadar yaptı. Ama alanı farklı bir alan olduğu için maaşı az kaldı. Şimdi şu yaşında adam 3. üniversiteyi bitirdi. ''Tıbbı sekreterlik'' okuyup uygun alandan maaşına 1000 TL kadar artış olacak.
 
Adam 55 yaşında öğretmen. Okula zorla geliyor. Sırf maaş için. Öğrenci mi? Pehh kimin umurunda ayın 5'in de maaşım yatıyor zaten diyor.

Olan suçsuz öğrenciye oluyor. Benim ilkokul hocam bu anlattığım şekildeydi. Hiç unutmam. 6 dersin yarisi bomboş geçerdi.

Bu kafada birinin borcu olsa da ben devlet olsam calistirmam. Çok paraya ıhtiyacin varsa buyur özel sektöre. Beyaz yakalalik var mi görürsün orada. Isini yapamayan adamin kadroda isi olmamali.

Adam 2 klavyeye basana kadar 30 dk gecti diyorum, benim zamanımı kim geri verecek?
 
Bizim Fizik hocası somurtgan çok afedersiniz sınıftakilerin Fiziğine sı*çtı bende dahil sayısalım iyi olmasına rağmen Fiziğim 30 artık ders mers dinlemiyorum evde kendim çalışıyorum halbuki hoca 39 yaşlarında ve bayan ama sadece para için derse giriyor 1 sene fiziğim çöpe gitti baştan başladım bazılarının derdi sadece para yaş fark etmiyor artık.
 
@.I.N.И.A. Demek istediğim o değil. 55 yaşındaki adamlarla ben de çalışıyorum. Ama adami görsen 25 yaşındaki adamdan farksız, yürüyen bilgi adam. Gözü kapalı yapar bıraksan her şeyi. Bu adam sonuna kadar çalışsın, hakkı.


Ben yan gelip yatanlara, işin kabiliyetini kaybetmiş kisileri kastediyorum.

Bunlar denetim açığını kullanarak isi yuruten tipler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…